Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Shine és Francis

A játékos

1/8. -Ez az te rohadék, most lerúgom a fejedet a helyéről! – ordítottam éppen és a kinnecthez kapcsolódva már lendítettem is a lábamat… Tovább » 2/8. Elégedetten néztem végig a kertbe kirakott és gondosan megterített asztalon. Ránéztem a telefonomra és azon kezdtem töprengeni, vajon ki érkezik elsőnek? Tovább » 3/8. Forrón tűzött a nap amikor reggel kinyitottam a szememet. Hiába aludtam teljesen meztelenül, csak egy huzatot használva takarónak, így is rendszeresen arra ébredtem, hogy folyik rólam a víz. Tovább » 4/8. Elindultam kifelé a faluból és amikor már a főúton száguldottam mint egy eszelős elkezdtem feldolgozni azt, ami történt. Amit Shine tett velem. Tovább » 5/8. Minden porcikám remegett és egész éjjel nem tudtam aludni. Feküdtem az ágyban, a fehér baldachin alatt, bámultam bele a sötétségbe és vagy tucatszor elindult a kezem a csiklóm… Tovább » 6/8. A kertben fellógatott függőágyban heverésztem és azon töprengtem, hogy nemsokára itt van Francis születésnapja és én szeretném meglepni valamivel.   Tovább » 7/8. Amint beléptem az ajtón olyan látvány tárult elém, amit eddig igyekeztem a tudatalattimba száműzni. Tovább » 8/8. Csendben érkeztem, mert meg akartam lepni. Néha  égető volt a vágy, hogy tudjam mit csinál, amikor épp nem vagyok itt és nem kefélem halálra. Tovább »

Játékok Édenben

1/8. A kertben napoztam, egy szerelmes regényt olvasva, amikor megszólalt a telefonom.  Tovább » 2/8. Épp a kertben napoztunk – már ha egymás csókolgatását annak lehet nevezni – amikor ismerős kocsi állt meg a kapu előtt.  Tovább » 3/8. Bekanyarodtunk a ház elé, Robert leparkolt, majd segített kivenni a csomagokat hátulról.  Tovább » 4/8. Az ágyban feküdtem, Shine mellett és egy pornófilmet néztünk éppen. Tovább » 5/8. Mivel mostanában megint kezdtünk átmenni egy kicsit túl érzelmesbe, ezért úgy gondoltam valami olyan játékot kellene kitalálnom Francis számára, amitől megint átbillen az egyensúly. Tovább » 6/8. A napozóágyban lazultam, a kertben, miközben megpróbáltam semmire sem gondolni.  Tovább » 7/8. Már csak néhány percre voltam Shine házától és az izgalom olyan mértéket öltött bennem… Tovább » 8/8. Úgy éreztem, valamit tuti, hogy elfelejtek, de már semmire sem tudtam koncentrálni. Hiába mondtam Shine-nak, hogy most legalább egy hetet kihagyok, egyszerűen képtelen voltam távol lenni tőle. Tovább »

 Házas-társas-játék

1/8. Folytatódik Shine és Francis története. Mi van akkor, ha egy férfi végül mindent hátrahagyva a szeretőjét választja? Vajon boldogan élnek, míg meg nem halnak? Tovább » 2/8. Épp az ebédet készítettem. Arra gondoltam, hogy meglepem Francist, hisz eddig még nem nagyon tapasztalhatta meg a főzési tudományomat.  Tovább » 3/8. Nagyjából ebédidő van, de egyikünknek sincs semmi kedve felkelni. Lustán heverészünk a hálószobában, közben bámuljuk a napsugárpászmákat és ahogy a fény végigsétál az ablakon.  Tovább » 4/8. Shine és Francis már túl van néhány vitán és kompromisszumon. Eddig mindent sikerült megoldani, de most újabb nehézségekkel néz szembe a páros. Mi történik, ha az elhagyott feleség harcolni kezd?… Tovább »  

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!