Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

5 különbség szerető és feleség között

Azt hiszem, a saját nézetem ebben a témában különbözik szinte mindenki másétól. És talán csak azért, mert már borzasztó régóta vagyok szerető és lubickolok ebben a szerepben, bárki, bármekkora követ is vet rám ezért. 

my_lover_my_wife

Úgy gondolom, bár a két tábor örök ellensége egymásnak, azért ennek mégsem kellene feltétlenül így lennie. Mert mindig lesznek olyan nők, mint én, akik alkalmatlanok a házasságra és mindig lesznek olyan szakaszai egy életreszóló kapcsolatnak, ahol bizony jól jöhet egy kis külső segítség. 

Szavaimból ki fog derülni, nem gyűlölöm a feleségeket. Vannak dolgok, amik előtt értetlenül állok, ami miatt néha dühös vagyok, de a legtöbb esetben hálás vagyok azért, hogy a férfinek, akivel ágyba bújok, van egy stabil kapcsolata, van valaki, aki megadhatja neki azt, amire én soha nem lennék képes. A családot, a biztonságot, az utódokat. 

Íme hát a listám, ami szerintem a legfőbb különbség szerető és  feleség között:

1. Azt hiszem, főleg hosszú évek elteltével, kifejezetten furcsa lenne, ha egy feleség mindig tip-top ruhában csellengene otthon, arra készülve, hogy a férj legeltethesse rajta a szemét, esetleg elcsábítsa. Otthon a férfi sem akar folyton készenlétben lenni, a hétköznapokat akarja megélni, ahol ülhet kinyúlt melegítőben a tévé előtt, oldalán az asszonnyal, aki hasonló öltözetet visel. 

Egy szeretőnek viszont pont az az egyik legfőbb feladata, hogy izgalomban tartsa a férfit, hogy mindig meglepje valami újdonsággal, így egy szeretőnek muszáj mindig csinosan, legjobb formájában mutatkozni a férfi előtt. Hiszen minden lopott óra, amit együtt töltenek, különleges, izgalmas, élményekben gazdag, az örök “elsőrandevú” érzés. 

2. Bár a legtöbb feleség ezt ritkán érti meg így, de amikor egy férfi élete párjául választ egy nőt, akkor mélyen a lelkében egy piedesztálra emeli. Már egészen máshogy tekint rá, főleg később, mikor már a gyerekek is megszületnek. Vannak dolgok, leginkább szexuálisan, amit egy feleségtől nem vár el a férje, bármennyire is vágyik rá, mert a feleségét a legtöbb férfi jobban tiszteli, mint bárkit a világon. 

A szeretők viszont, bármennyire is nehéz elfogadni, az örök ribancok lesznek. Nem, ezt nem negatív értelemben gondolom, inkább úgy, hogy egy szeretőnek nyitottnak kell lennie a férfi vágyaira, kíváncsinak lenni, mi az, amit szeretne megélni, amit még sosem próbált. Az ő dolguk, hogy a férfiben a férfiasság lángját örökmécsessé varázsolják azzal, hogy mindig tettre készek és bármit hajlandóak megpróbálni legalább egyszer. 

 

3. A feleség, sajnos, egy idő után bárhogy is próbálkozik, biztos, hogy nem lesz képes fenntartani a férj érdeklődését szexuálisan. Persze, manapság nagyon sok házasság döglődik pont emiatt, hogy az egy-két gyerek, a munka, a háztartás mellett a nejek szimplán elfeledkeznek arról, hogy ne csak gyerekük apjaként, hanem férfiként nézzenek a férjükre. Azonban, a férfiak is, ha már túl sok idő eltelt és tíz-húsz éve ugyanazzal a nővel vannak, veszítenek az érdeklődésükből, hisz bennük van az örök vadászösztön, mindig az a préda kell jobban, amit még el kell ejteni, nem az, ami már otthon vár a kamrában. 

A szeretőnek ezzel szemben megvan az a lehetősége, mivel nem minden nap, a nap 24 órájában van együtt a férfivel, hogy mindig az újdonság varázsával lepje meg a másikat, hogy csak a szebbik oldalát mutassa és amikor együtt vannak, akkor mosolyogjon, kedves legyen, szenvedélyes, mindenre kapható. Legyen a vad, amit újra és újra el kell ejteni. 

women-jeans_00371312

4. A legtöbb férfi, amikor rászánja magát a nősülésre – annak ellenére, hogy manapság rengeteg a válás – úgy gondolja, hogy egy egész életre választ társat magának. A feleség, ha képes legalább minimális szinten működtetni a házasságot és nem rombolja szét felesleges önzéssel, féltékenykedéssel, szexmegvonással, akkor számíthat arra, hogy a férfi mindig mellette marad, gondoskodik róla, biztonságban érezheti magát mellette. 

A szeretőknek ellenben meg kell érteniük, az első pillanattól fogva, hogy ők csak átmeneti szerepet kaphatnak a férfi életében. Ez lehet néhány hónap, lehet több év, sőt, akár egy évtized is, nincs meghatározva, mégis, a helyzet mindig ideiglenes lesz. Persze, tudunk olyan  esetekről, mikor a szeretőből második feleség lesz, de azért ez sokkal-sokkal ritkább. A legjobb, ha a szerető tudomásul veszi már az első randin, hogy napjaik meg vannak számlálva és nem terheli a férfit túlzott ragaszkodással. 

5. Egy jó feleség gondoskodó, ellátja a háztartást, neveli a gyerekeket és próbál stresszmentes, normális hangulatot kialakítani otthon. Ez nem jelenti azt, hogy ez csak a nő feladata a kapcsolatban, de mégis, minden okos feleség tudja, hogy igazából egy nő képes összetartani egy házasságot, rajta áll vagy bukik minden. Ha pedig a férfi megkapja az alapvető kényeztetést, akkor jól rezonál a feleség problémáira, meghallgatja búját-baját és mindig ott van, ha támogatás, ha vigasz kell. Nagyon sok dolog a hosszú évek során összekapcsolódik, megosztja a két házasfél és a mindennapok bizony erős köteléket hozhatnak létre.

Míg a szeretőnek el kell fogadnia azt, hogy amikor a férfi mellette fekszik az ágyban, akkor nem akar a privát problémáiról hallani, hiszen nem része a szeretője életének, igazából csak egy gyakran ismétlődő kaland. A férfi nem merül bele, nem vállal felelősséget, csupán csak látogató a szerető életében. Sosem lesznek közös hétköznapok, jól bevált megszokások és a férfi érzelmileg sem fogja elkötelezni magát, hiszen nem arra találták ki, hogy a szíve két helyen is képes legyen helyt állni. 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Jánosné Tóth says:

    A szerető legyen jó mindig az adott pillanatnak és az időnek amit kap az életől!

  2. Jánosné Tóth says:

    A szerető elöbb utóbb elakarja választani a feleségtől a férjet.Ezért azt ajánlom minden nőnek aki igazi pár kapcsolatot akar az legyen, nagyon jó feleség nappal,este meg dögös szerető!Igaz hogy még nem olvastam a könyvet de elfogom olvasni.A szerető nekem azt jelenti megalázást!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!