Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Amikor a dögös negyvenes szexelni akar…

Húszas éveim végén azt gondoltam, hogy most vagyok a legaktívabb szexuálisan, ennél rosszabb már nem lehet. Állandóan éhes voltam, vágytam a kísérletezésre és mindenre rábólintottam, amiből úgy gondoltam, jó kis kaland lehet. Azt is gondoltam, hogy 40 évesen már túl öreg leszek ahhoz, hogy érdekeljen a szex, esetleg valami más foglal majd le és már nem lesz olyan fontos. 

Hogy én mekkorát tévedtem!

mujer-mayor-3

A helyzet az, hogy éhesebb vagyok, mint valaha, szinte állandóan kívánom a szexet és még most is hajlamos vagyok őrült kalandokba bocsátkozni. Ami talán egy kicsit változott, hogy a mennyiségtől a minőség felé mozdultak az igényeim, nem elég, ha túl vagyunk rajta, nem érem be azzal, hogy a pasit elkápráztattam, én is úgy akarok kikelni mellőle, hogy húdejóvoltcsináljukújra. 

Itt kezdődnek a problémák. 
Annak ellenére, hogy molett lány vagyok, sosem volt gondom azzal, hogy pasit, vagy nőt szerezzek magamnak. És nem, negyven évesen sem vagyok sem túl öreg, sem túl elhasznált, a lelkesedésem is töretlen, szóval minden megvan ahhoz, hogy tökéletes szeretője legyek valakinek. 

Mégis, az elmúlt nagyjából egy évben még az egyalkalmas kalandjaim is csalódással értek véget. Nem mindig szexuális szempontból, sokszor inkább a játszmázások tettek keresztbe, gondolkodtattak el azon, hogy akkor most tulajdonképp hol is kellene szeretőt keresnem? Melyik korosztályból találok olyat, aki teljesíti néhány alapvető igényemet és meg tud dugni úgy, hogy mind a kettőnknek jó legyen?

Régebben, míg a 30 elején voltam, sőt, egy-két évvel alatta, nem volt gond a 40-50-es, érett pasik közül partnert találom. Én mindig is apakomplexusos voltam, ezért ideális számomra a 15-20 év korkülönbség, sőt, az sem zavarna egy kicsikét sem, ha a pasi esetleg már a 60-as 70-es éveit tapossa. 
Ugyanis, a 40-50-es férfiaknak én most már öreg vagyok, nem néznek rám potenciális áldozatként. Manapság ez a korosztály inkább a 30-asokat, vagy a még fiatalabbakat keresi, hogy ők maguk is fiatalabbnak érezzék magukat, hisz nehéz elfogadni a megereszkedő bőrt, a csökkenő potenciát, a lanyhuló életkedvet. 

A mai 60-70-esek, ha még nem váltak el, akkor már remekül elvannak erre a kis időre a házastársukkal, ha elváltak, akkor meg élvezik az egyedüllétet, hogy annyi házasságban eltöltött év után végre egy kis nyugtuk van. Emellett szexuálisan sem olyan aktívak sajnos, hogy egy szexéhes negyvenes hosszú távon leragadhasson mellettük. Szóval búcsút kell mondanom az apakomplexusnak, mert kezdek túlérett lenni hozzá. 

christa_meola_nude_boudoir_photography_workshops_00011

Hogy akkor mi marad?
Természetesen a cougar-szindróma. Vagyis, amikor a nő idősebb, mint a férfi. Mikor az egyedülálló negyvenes elcsábítja a fiatal, tapasztalatlan fiúcskát és megmutatja neki, mitől is döglik a légy. 
Na ettől borzasztó sokáig berzenkedtem, mert el sem tudtam képzelni még a saját korosztályomat sem megfelelő partnerként, nem hogy egy fiatalabbat. Miről fogok vele beszélgetni két menet között? Mi van, ha tanítónénit kell játszanom, mert fingja sincs a nő kielégítéséről, vagy a legrosszabb, hogy pornón szocializálódott?

De, mivel lassan elfogytak a lehetőségeim, ezért úgy gondoltam, nincs más hátra, adnom kell egy esélyt a 30-as fiúknak is. 
Először is, az volt a legnagyobb gond, hogy nekik még nem olyan komolyak a kötöttségeik, sokan közülük facérok, így nehezebb lefektetni a játékszabályokat. 
Manapság divat a “barátság extrákkal” kapcsolat, de úgy veszem észre, hogy csak elméletben. A gyakorlatban mindenki közvetlenségre, folyamatos jelenlétre és ideális hálótársra vágyik, nem igazán tudják kezelni, hogy nekem szükségem van a saját szabadságomra. 

Másrészt, tényleg zavaró volt – bár ez talán félig az én tengernyi tapasztalatom hibája is – hogy vissza kellett fognom magam az ágyban. Ha egy harmincas férfinek bármi extrát megpróbálsz elsütni, akkor onnantól vagy úgy kezel, mint egy pornószínésznőt, vagy totál bekattan és farokfelcsapva elmenekül. Így aztán, miután párszor ezzel lukra futottam, megpróbáltam a hagyományos keretek közé szorítani az együttlétet, de még így is állandóan gyeplőt kellett tennem magamra. 

Egyszerűen kiakasztó, hogy bár bírnak – jó esetben – 2-3 menetet, igazából egyik sem tart sokáig, mert amint nekilátunk és egy kicsit belelendülnék, már el is élveznek. A legutóbbi alkalommal együtt töltöttem az éjszakát egy ilyen fiatalemberrel és nem csak a harmadik, éjszakai menet volt gyorstüzelő, de még reggel, a negyedik is. Nem mondom, hogy én nem élveztem el közben, de ez akkor is inkább frusztrált, hogy képtelen tíz percig megmaradni bennem. Már odáig jutottam, hogy legközelebb csak fekszem mint egy darab fa, akkor talán kihúzzuk egy fél óráig. Menetenként.

Végül, ami miatt ez a korosztály is lapátra került nálam, az a kapcsolat utógondozása. Vagyis, ha csak ki akarja próbálni a szexet egy idősebb nővel, vagy, ha komoly kapcsolatot keres, akkor azt miért nem mondja rögtön az elején? Amikor beszélgetni kezdünk, akkor én részletesen elmondom, mit jelent számomra a barátság extrákkal, bólogatnak is lelkesen, aztán az első együttlét után vagy eltűnnek szó nélkül a balfenéken, vagy átmennek zaklatóba. Szóval hiányzik a korosztályból a nyers őszinteség, hogy felvállalja, mit akar és ezt ki is merje mondani.

samsmith-e1423737926423

Ezek az elmúlt időszak kísérletezései és egy kicsit tanácstalannak érzem magam, mert elbizonytalanodtam, hogyan is tovább?

Egy folyton szexre éhes, minimális igényekkel rendelkező, molett, dögös negyvenes mégis hol találja meg azt a pasit, aki eléggé szabadon hagyja, de közben le is tudja ápolni mondjuk hetente egyszer?

Ti hogy élitek meg ezt? 

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. József says:

  Szia! Én jelenleg a legfiatalabbakat képviselem a magam 21 élet évével, valamint a szexben tapasztalatlanokat révén, hogy még szűz vagyok bár ez annyira az írásom szempontjából nem fontos.

  Ezen írásodat már régebben olvastam és sokat morfondíroztam rajta, hogy megfelelő tanácsot tudjak adni az én személyes szemszögemből mint tapasztalatlan férfiú és végül konklúzióként a következő dolog jutott eszembe mely talán hasznodra válhat és egy szóban össze tudom foglalni: türelem. Igaz ez így közhelyesnek hathat valamint nem is túl megbízhatónak egy tapasztalatlan szinte még kölyök ember szájából de rögvest kifejtem bővebben ezen szó mögött megbúvó gondolataimat.

  Valamiért amikor mélyebben elkezdtem gondolkodni az írásod tartalmán egyre inkább a következő dologra kezdtem fókuszálni (mely lehet kissé bántó lesz számodra emiatt előre is bocsánatodat kérem) mely nem más mint, hogy szerinted azon fiatal férfiak akikkel közösen a lepedő akrobatika ősi művészetének gyakorlását folytatod nem rendelkeznek kellő tapasztalattal valamint, hogy (melyet a legtalálóbban a következő hasonlattal tudok leírni még ha kissé sarkítva is: kissé úgy viszonyulsz ezekhez a fiatalokhoz mint a magyar munkaadók többsége a frissen végzett munkásokhoz, diplomásokhoz: legalább 2 év munka tapasztalatra lenne szüksége mielőtt munkába állna) ezen férfiúk kétféleképpen képesek hozzád viszonyulni: mint vérbeli pornószínésznő akivel bármit megtehetnek vagy mint kis gyerekek akik látva, hogy túl nehéz számukra a feladat inkább meghátrálnak meg sem próbálva legalább egy kicsit a kedvedben tenni. Ezen okokból kifolyólag említetted is, hogy igyekszel minél inkább kordában tartani a vágyaidat illetve visszafogni magad, melyet én magam igazán bölcs gondolatnak tartok amelyhez a megfelelő mennyiségű türelem elengedhetetlen, még pedig amiatt, hogy azon fiatal embereket akikkel a későbbiekben még több élményt szeretnél szerezni a jövőben lépésről-lépésre kell megtanítanod arra, hogy mitől is válhat igazán jóvá a szexuális együttlét nem csak saját maguk hanem partnerük számára is elvégre számtalan tapasztalattal rendelkezel velük ellentétben még ha esetlegesen ezt is állítják magukról. Még régebben egy korábbi írásodban olvastam arról, hogy neked milyen is volt az első alkalmad. Ott leírtad, hogy a legelső partnered igazán nagy türelemmel volt irányodban és nem siettette a dolgokat veled, várt addig amíg el nem érkezettnek látta az időt a számodra, hogy minél szebb emlékként maradjon meg benned az együtt létetek élménye. Az én véleményem szerint neked is hasonló képen türelmesen kellene hozzá állnod a veled együtt lévő ifjúkhoz (még ha már kevés tapasztalattal rendelkeznek is) az együtt létetek ideje alatt szépen fokozatosan bevezetve őt a szexuális együttlétek titkainak bugyraiba.

  Remélem segíthettem ezekkel a gondolatokkal. Amennyiben bántónak találod ezen gondolataimat ismételten bocsánatodat kérem valamint ha valamint esetlegesen rosszul írtam volna nézd el nekem elvégre Szexuális téren nem rendelkezem tapasztalatokkal.

  Köszönöm, hogy végig olvastad az írásomat és kívánom, hogy minél előbb találj olyan 20-30-as éveiben járó ifjú titánokat akik képesek vágyaid tüzét szinte maradéktalanul kielégíteni.

  Üdvözlettel: Józsi

 2. Ronea says:

  Kedves Milena!
  Abból indulok ki, hogy a környezetemben lévő, nálam idősebb nők hogy élnek. Talán mi egy különleges falu vagyunk, de itt még nagyon aktívak az asszonyok kulturálisan, emberileg és szexuálisan is. Talán ez az oka, hogy a jövőm miatt kevésbé aggódom. 😉
  De, természetesen, totál igazad van abban, hogy az ötvenes nők közül manapság is rengetegen vannak, akik adnak magukra és simán lekörözhetnek pár harmincast, miközben a férfiak számára gyakorlatilag láthatatlanok.
  Szerintem legyél te a forradalom lángja és ha találsz még néhány hozzád hasonlót, akkor igenis mutassátok meg a világnak, hogy egy ötvenes csaj nem számít vén csoroszlyának. 😉

  Kedves Tibor, te túlságosan leegyszerűsíted a dolgokat. A szexben sincs fekete-fehér. Én nem vágyom romantikus együtt rezdülésre a szeretőimtől, viszont minőségi, tudatos szexre igen. És nem értek egyet veled abban, hogy az odafigyeléshez érzelmek, kötődés kell. Szimplán csak annyi lenne a lényeg, hogy a nő és a férfi ugyanúgy akarjon adni abban a fél órában, egy órában, vagy akár egy egész éjszaka alatt. Ehhez nem lelki kötődés kell, csupán a másik alapvető tisztelete. Ha én odateszem magam annyira, hogy a pasi ájultan hever a lepedőn szex után, akkor tegye meg ő is ezt énértem.

 3. Molnár Tibor says:

  Szia! Jómagam is a negyvenes korosztályhoz tartozom és bevallom számomra is nélkülözhetetlen a szex szinte napi szinten.De nem csak egy sima numera formájában hanem a minőségi és a társat is minden szempontból kielégítő szinten. Ez lényeges a szexben azaz számomra az a kifejezés, hogy szexelés nem igazán pontos mert a szexelés mögött csak csupán testi kapcsolat van. De ha egy férfi és nő között a valóban kiteljesedett testi kapcsolattal együtt a lelki kapcsolat is létrejön akkor az valami csodás és megfoghatatlan érzés de ezt már szeretkezésnek nevezzük. Tehát a szex és a szeretkezés közt óriási minőségi különbség van. A szex az amikor két ember 15-20 perc alatt kielégíti egymás alapvető szexuális vágyait, de a szeretkezés az amikor két ember egymásra figyelve teljes odaadással és átéléssel szinte minden mást kizárva a környezetéből csak ( szexre ) koncentrálva tölti el azt az egy másfél órát az ágyban. Ami után persze teljesen felesleges feltenni egymásnak a szokott hülye kérdéseket, például: jó volt?, jól esett?, vagy hasonlókat.Ezen a szintem már érezni a másik embernek a reakcióin, ( rezdülésein,hangján,az illatán a lélegzetvételén stb )keresztül, hogy ez igenis nagyon jó volt. Szerintem ha ilyen férfiakat keresel akik ezt ugyan így gondolják és cselekszik akkor nincs több csalódás a (szexben) . Az életkor nem számít mert egy 20 éves pasi is tudja ugyanezeket a dolgokat és egy hetven éves is . De persze ha nem csak szexelni akarnak hanem szeretkezni. A szex a testi vágyakat elégíti ki, viszont a szeretkezés a testi és a lelki vágyakat egyaránt kielégíti. Aki a lelkével is szeretkezik az nem foglalkozik az időmúlásának a jeleivel a testen mert a lélek nem öregszik és ez a kettő egyensúlyba hozza a valónkat. Szerintem

 4. Milena says:

  Szia! 🙂 Rettentő kíváncsi lennék, vajon tudnál-e időutazást tenni a jövőbe. Elképzelni, hogy a fenti kérdéseket, problémákat hogy fogod megélni, átélni (átvészelni?) 50-es nőként.

  Tudod, éppen a minap gondolkodtam el, hogy itt lenne az ideje az ötvenes nőknek is “forradalmat” szítani. Nagyon sértő, hogy gyakorlatilag le vagyunk “írva”. És emiatt sokkal, de sokkal nehezebb kisakkoznunk a megfelelő lépéseket, döntéseket. Pedig nem hinném, hogy csak kötögető és sütit készítő nagyik vannak köztünk. 🙂 (Tőlük itt és most elnézést, biztos az is buli, és remélem, hogy előtte vigadtak eleget.)

  Megérünk egy misét? 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!