Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Három nő egy ágyban

-Gyere te mocskos kis ribanc, szétkeféllek! – suttogta rekedten Andi Sheilának, aztán ledöntötte az ágyra, elővett egy méretes vibrátort és lassan tágítani kezdte a tehetetlenül vergődő lányt. Mindannyian tudtuk, hogy csak azért ellenkezik, mert büntetésre vágyik. 

giphy

Az ágy mellett álltam, néhány pillanatig csak néztem őket, képtelen voltam betelni a látvánnyal. Andi vékony, hosszúkás teste, pontosan tenyérbeillő, alma formájú mellei, végtelennek tűnő, izmos combjai és kéjtől rángatózó alteste egyedül elég lett volna ahhoz, hogy felkorbácsolja bennem is a vágyat. Ehhez jött még Sheila tömör, fiatalos keménységű melle, az abból kúp formában, hegyesen pimaszkodó mellbimbók, amely ízének emlékezetére majd kicsordult a nyálam. Teljesen belefeledkezett Andi kényeztetésébe, négykézláb állt az ágy közepén, uralma alá hajtva a másikat, miközben azon igyekezett, hogy minél több gyönyört adhasson neki. Lihegett a lendülettől, ahogy újra és újra ostromolta Andi kéjnyílását, néha elakadt a lélegzete, amikor a vibri egyre beljebb és beljebb csúszott a lányban. 

Nem akartam megtörni a csodás élményt, így Sheila háta mögé terültem el az ágyon. Így szembekerült velem formás, markolnivaló feneke, ha oldalt fordítottam a fejem, úgy tökéletesen ráláttam Andi arcára és puncijára egyszerre. Képtelen voltam tovább tétlenkedni, minden sejtem lázadt a szemlélődés ellen, muszáj volt belefognom abba, ami alig néhány perce ötlött az eszembe. Sheila egészen eddig dominaként mutatkozott be, látszik rajta, hogy imád irányítani és jól is csinálja. Fiatal kora ellenére megvan benne a kellő szenvedély, ami ellensúlyozza csekély tapasztalatát. Megértette, hogy a parancsolgatásnak is az a lényege, hogy az áldozat legalább annyira élvezze, mint az, aki az ostort fogja. 

Fogalmam sem volt, hogy fog reagálni, de tudtam, muszáj legalább megpróbálnom. Kinyújtottam a kezem, a fenekét kezdtem simogatni, majd megéreztem egy aprócska mozdulatot, ahogy beletolja a tenyerembe a szexi hátsóját. Már előzőleg is kinyilvánította, mikor a kanapén a mellét szoptam, hogy értékeli a tapasztalatomat és többet szeretne belőle. Így aztán közelebb csúsztam és felbátorodva az egyik ujjamat szűk, száraz nyílásába bújtattam. Csak összerándult egy kicsit, de nem tiltakozott, ami teljesen belelkesített. Most már tudtam, hogy meg fogom kapni azt, amiről álmodtam. 

szexi

A másik kezemet is bevetettem, széthúztam a szeméremajkakat és dörzsölni kezdtem a csiklóját, miközben belé vezettem az ujjam egészen tövig. Jólesően megborzongott, de egy pillanatra sem hagyta abba Andi édes kínzását. Csak a mohón körülölelő izmokból tudtam, hogy ennél sokkal többet akar. Olyan szűk volt, hogy egyetlen ujjamat is vaspánt szorosságával ölelte körbe, de biztos voltam benne, hogy hamarosan felenged és megindul a kéjnedve, így folytattam tovább a fáradhatatlan munkát. 

Egyszer csak nedvesedni kezdett, hevesen felsikkantott amikor egy második ujj is becsúszott, de a csiklóját sem hagytam magára egyetlen pillanatra sem. Egyre jobban lucskosodott, így egyre keményebben támadhattam odabent. Egy kicsit begörbítettem az ujjam, majd elfordítottam, hogy a csiklója felé nézzen az ujjbegyem és kitapintottam a G-pontját. Orgazmusközeli állapotba kerültem attól, hogy a két ujjam – a csiklót és a G-pontot izgató – majdnem összeért, csak egy vékony bőrréteg feszült közöttük. 

-Most, most……most! – kiáltott fel Andi, Sheila pedig egyszerre dugta őt és dugatta magát az én kezem által. Ugyanabban a pillanatban jutottak a csúcsra, kiáltozva, nyögve, sóhajtozva én pedig képtelen voltam betelni a látvánnyal, a hangokkal, az élménnyel. Csak akkor húztam ki a kezem Sheilából, amikor kimerülten rárogyott Andi mellére és lehunyt szemmel pihegett. Ekkor, a jól végzett munka örömétől elégedetten én is eldőltem, Andi bokájára tettem a fejem és finom bőrét simogattam. 

Végignéztem magunkon és muszáj volt elmosolyodnom. Tudtam, hogy ez az éjjel még korántsem ért véget… 

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!