Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Igaz szerelmi történetek: Abigail és Dwayne

Amikor az ember magányos, akkor szeret olyan történeteket olvasni, amelyben a férfi és a nő a legelképzelhetetlenebb körülmények közt talál egymásra. Ilyenkor érezzük, van még remény. 

312407_pc

Az igaz történeteknek van valami varázsa. Azokban az időkben, amikor még kerestem a hozzám legjobban illő embert, sokszor adtak hitet, hogy akár a legváratlanabb helyzetben is találkozhatok majd a férfivel – vagy nővel – aki életem része lesz majd jó sokáig. Ezért indítottam ezt az új sorozatot, amelyben valós párokról és egymásra találásukról mesélek. 

Elsőként az ingatlanos Abigail és a mérnők Dwayne szerelmi történetét olvashatjátok. Lassan egy éve házasok, Abigail 29, Dwayne 33 éves és Austinban élnek. 

Egyikük sem gondolta volna, hogy egy jótékonysági esemény hozza majd össze őket. Abigail hajlamos volt rossz pasikat választani, akikkel előbb-utóbb szakítás lett a vége, mégis próbált újabb és újabb esélyt adni ezeknek a férfiaknak, hátha sikerül kijavítani azt, ami elsőre nem sikerült. 
Végül a nővére és annak a férje nevezték be az agglegény-vásárra, amelyen Dwayne is a licitálható partnerek közt volt. Ő úgy vélte, elég morbid módja ez az ismerkedésnek, de a jó ügy érdekében bevállalta. A befolyt összeggel a rákkutatást támogatták. 

A bulit egy nagy bálteremben tartották. Amikor Dwayne sorra került láttam, hogy legalább 5 táblácska emelkedik a magasba, de szerencsére velem volt a legidősebb nővérem, Amanda, aki eléggé versengő típus. Addig nem nyugodott, míg meg nem szerezte nekem Dwayne-t, kerek 600 dollárért.” – meséli az ifjú feleség. 

A férfi azonban alig látott valamit a színpadról, a reflektorok pont a szemébe világítottak, fogalma sem lehetett arról, ki nyerte a licitálást, míg oda nem kísérték Abigailhez, akinek átnyújtott egy rózsát. 
“Az volt az első gondolatom, hogy miért vesz egy ilyen gyönyörű lány pénzért randit?”

Az első randi nem volt valami tökéletes. Egy mexikói étterembe mentek, ahol a kiszolgálás borzalmas volt, Abigailnek pedig egyáltalán nem sikerült ellazulnia. Dwayne már leírta magában az estét és nem sok esélyt adott annak, hogy lesz második randi is, amikor váratlan dolog történt. 

“Hazafelé megálltunk egy muffinokat árusító büfékocsinál, ahol belefutottunk Abby néhány barátjába. Elkezdett oldódni és megláttam benne a nőt, akibe simán képes lennék beleszeretni.” – vallotta meg a férfi. 

A mindent eldöntő pillanat az volt, amikor meglátogatták a lány egyik nővérét, ahol két kisgyerek is volt a családban. Abigail mindig is úgy tervezte, hogy szeretne gyereket és a két kicsi amint meglátta őt, le sem lehetett vakarni őket. Ez Dwayne-t nem hogy elrettentette volna, de ez volt az a momentum, amikor eldöntötte, Abby az igazi számára. A lánynak is nagyon szimpatikus volt, ahogy a férfi a kicsikkel bánt. Elszórakoztatta és türelmesen végighallgatta őket. 

“Természetesen előálltam egy tökéletes tervvel, hogyan kérem majd meg Abby kezét, de az egész romba dőlt, mert képtelen voltam várni. Szóval egyszer csak, vacsora után kiböktem a nagy kérdést és ő igennel felelt. Hamarosan összeházasodtunk és azóta is nagyon boldogok vagyunk.” – fejezi be a történetet a büszke férj. 

A pár azóta is támogatja a jó ügyeket és soha nem fogják elfelejteni, hogy mit tett a jótékonykodás az életükkel. Anélkül az este nélkül talán sohasem találkoztak volna. 

dwayne-abigail-shoppa_gal

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!