Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Híres emberek híres idézetei a szexről

Az első és a második részt is nagyon szerettétek, mert elképesztő, hogy mi meg nem fordul némelyik celeb fejében, ha szexről van szó. Igazán meglepő dolgokat is nyilatkoztak, ami aztán szállóigévé vált. 

A sornak pedig nincs még vége, egy újabb csokor következik, néhány megintcsak váratlan mondanivalóval. 

1. Marlene Dietrich, német származású énekesnő/színésznő, aki Amerikában élt, 39-ben állampolgárrá is vált és híressé vált arról, mennyire ellenezte a nácik törekvéseit hazájában. Érdekesség, hogy Marlene biszexuális volt, két románca is ismert, Ona Munson színésznővel és Mercedes de Acosta írónővel. A férfiak terén sem piti szeretőinek listája, a Kennedy-testvérek mellett “elfogyasztotta” Frank Sinatrát és John Wayne-t is. Ezek után nem csoda, hogy ez a mondat elhangzott a szájából:

Szex. Amerikában egy rögeszme. A világ más részein egyszerű tény.”

MarleneDietrich14

2. Sting következik, akiről biztosan nem gondoltátok volna, hogy 1974-ben tanítói képesítést szerzett és még dolgozott is tanárként. Persze, a zene a mindene, az éneklés mellett játszik basszusgitáron, mandolinon, szaxofonon, harmonikán, oboán, tekerőlanton. Szexről alkotott hitvallása is tükrözi zene iránti szenvedélyét:

Nem létezik más vallás, csak a szex és a zene.”

future_talent_sting

3. Jackie Kennedy sem maradhat ki a felsorolásból. Nos, ami az ő szájából elhangzott a szexről, az sokat elárul a személyiségéről. Bevallom, eddig ebben a formában sosem gondoltam a világ legjobb játékára… 

A szex nagyon rossz dolog, mert összegyűrődik tőle a ruhám.”

o-JACKIE-KENNEDY-facebook

4. Orlando Bloom számomra egy igazi, hős lovag, aki mindig kéznél van, ha épp meg kell menteni valakit. Pedig vele sem bánt kesztyűs kézzel a sors. Talán épp ezért olyan segítőkész másokkal. Gyerekkorában diszlexiával küzdött, egyáltalán nem volt biztos, hogy nagy színész válhat belőle, 21 évesen pedig kiesett egy erkélyről és 3 métert zuhant. Az orvosok akkor nem igazán reménykedtek a felépülésében, de küzdött és győzött. A szexről – vagy inkább a szerelemről – elhangzott gondolata azt az érzést kelti bennem, hogy ő a valóságban is egy igazi herceg. 

Talán a mi generációnknak sokkal fontosabb a szex, de úgy érzem, a romantika a kihalás szélén áll.”

6870142-orlando-bloom-hd

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!