Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Mit árul el rólad a kedvenc pózod?

Bár a legtöbben azok közül, akik szenvedélyesen szeretjük a szexet, a pózokban is kedveljük a változatosságot, mégis van egy, aminek sokszor már a gondolatára is izgalom jár át és minden erotikus fantáziánkba beférkőzik. Ez pedig sokat elmond arról, milyen is vagy az ágyban. 

Válassz hát bátran a képek közül és alant elolvashatod mi jellemző rád!

pózok

1. Hátulról, avagy a kutyapóz. 

Melletted aztán biztosan nem kell azon aggódni, hogy a szex megszokottá válik. Szenvedélyes, mocskos fantáziával rendelkezel és gyakran leped meg a partneredet váratlan ötleteiddel. Élvezed amikor egy férfi jól maga alá gyűr és azon sem döbbensz meg, ha a gyönyör hevében egy-két csattanás a popsidon is elsül. Büszke vagy a hátsófeledre és pontosan tudod, hogy milyen hatással van a férfiakra. Ezt gyakran ki is használod, szereted odadörgölni a kiválasztott hímhez, hogy érezze, most van itt az ideje egy forró szexnek. 

A hétköznapokban nyughatatlan vagy egy kicsit, állandóan keresed az új kihívásokat és vakmerő bátorsággal nézel szembe a legnehezebb feladatokkal is. A vitában, érvelésben éppoly szenvedélyes vagy, mint az ágyban és szeretsz kiállni másokért, néha hamarabb, mint önmagadért. Ha elfogadod, hogy heves természeted néha túl sok másoknak és képes vagy együttélni ezzel, akkor igazán kiegyensúlyozott, boldog személyiséggé válhatsz. 
Olyan férfire van szükséged, aki képes hatni rád akár ésszel, akár erővel. 

2. Szemből, azaz a misszionárius póz.

Nyugodt, kicsit lusta egyéniség vagy, aki szereti a kényelmes, jól bevált dolgokat. Romantikus énednek tökéletesen megfelel, hogy még a legintimebb pillanatokban is belenézhetsz a másik szemébe, rámosolyoghatsz és szexuális életedben sokkal dominánsabbak az érzelmek, mint a konkrét szex. Nem igazán vagy híve a variálásnak, ha van néhány dolog, ami jól bevált, akkor nehezen változtatsz, mert téged minden alkalommal elégedetté, kielégültté tesz a szex akár ebben az egyetlen pózban is. 

A munkádban és a magánéletedben is megbízható, biztos támasza vagy bárkinek és a rád bízott feladatot – annak ellenére, hogy néha rád tör a lustaság – tökéletes precizitással végzed el. Jó barát vagy és strapabíró alkalmazott, szereted a kellemes rutint és egyáltalán nem zavar ha hétköznapjaid ugyanabban a boldog ismétlődésben telnek. 
Azzal a férfivel tudsz boldog lenni, aki elfogad ilyennek, de azért néha hoz egy kis szikrát a kapcsolatotokba, aki kettőtök helyett is törekszik az új élményekre, amik egy kapcsolat mozgatórugói. Ezért hát engedj neki és ne tartsd vissza attól, hogy váratlan örömöket okozzon neked. 

3.  Állva, vagy a falra feltapadva

Az a fajta nő vagy, akinek szinte állandóan szüksége van a szexre, anélkül képtelen létezni. A gyönyör az éltető elemed, ha rád jön, akkor a legképtelenebb helyzetekben is megoldod, hogy ha csak pár percig is, de megkapd, amire vágysz. Szereted, ha letámadnak, az igazán erős, magabiztos férfiak a gyengéid, akik szó nélkül berántanak egy sötét sarokba, vagy elcsábítanak miközben 130-cal száguldtok az autópályán. Nyílt vagy az ágyban, nincs gondod azzal, hogy elmondd, mit szeretnél és a partneredtől is elvárod, hogy szóljon, hogyan is jó neki igazán. Ez néha megriasztja a pasikat, mert a tapasztalatod egy kicsit félelmetes is lehet, de ha ilyenkor visszafogod magad, akkor egy igazi élmény veled a szex.

Abszolút vezető szerepre születtél, parancsoláshoz szoktál, amit az alkalmazottaid – főleg ha férfiak – kérdések és kétségek nélkül be is vállalnak. Hatalmas a teherbírásod, mindig rengeteg feladattal birkózol egyszerre. Egy igazi zsonglőr vagy, aki megtalálja a tökéletes egyensúlyt a karrier a család és az élet élvezete között. Néha makacs vagy és nehezen engedsz a véleményedből, ellenpólusként viszont imádsz segíteni a bajbajutottakon. Ha bármilyen váratlan szitu áll elő az elsők között rohansz segíteni. 
Jobban szeretsz olyan férfivel lenni, aki gondolkodás nélkül követ, mindenben a kedvedben igyekszik járni és nem problémázik azon, ki hordja otthon a nadrágot. 

4. Lovagló póz, amikor a nő van felül

Ha ez a kedvenc pózod, akkor pontosan tudod, mi a jó neked és jól ismered a férfiakat is. Kihasználod a gyengeségeiket és ezt a saját élvezetedre fordítod. Tisztában vagy azzal, mennyire szeretik a férfiak ezt a pózt és szívesen meg is adod nekik a még több gyönyör reményében. A lovaglás közben ringatózó cickókkal való játszadozás ugyanis mindkét fél számára fékevesztett élvezetek forrása lehet. Fontosabb számodra, hogy a férfi elélvezzen, imádod nézni amikor a csúcsra jutnak és elkap a pillanatnyi hatalomvágy, amit ágybéli tetteiddel okozol. Képes vagy összpontosítani szex közben, megfelelően irányítod a tested, hogy mindenképp a te kielégüléseddel érjen véget az aktus. 

Analitikus jellem vagy, szeretsz a mélyére hatolni a dolgoknak és sokféle dologhoz értesz, mert hajt a kíváncsiságod. A saját bőrödön akarod megtapasztalni a dolgokat és mivel intelligenciád is lenyűgöző az emberek szívesen fordulnak hozzád tanácsért. Olyan feladatokat szeretsz végezni, ahol helyzetelemzésre, kreativitásra, problémamegoldásra van szükség, ez az oka annak, hogy családanyaként és munkaerőként egyaránt jól funkcionálsz. 
Az a férfi képes boldoggá tenni, aki nem ver rabláncra, nem próbál érzelmi zsarolással magához kötni és hajlandó veled együtt fejlődni, aki felnéz rád és a maga dolgaiba ugyanolyan lelkesen ássa bele magát, mint te a tiédbe. 

5. A 69-es póz

Ha ezt a pózt élvezed a legjobban, akkor egy kicsit szeleburdi személyiség vagy, aki imád belefogni új dolgokba állandóan, de csak ritkán visz valamit véghez. A férfiak lenyűgözőnek találnak a kapcsolat elején, de egy idő után borzasztóan lefárasztod őket azzal, hogy mindig valami újra vágysz, mindig valami mást kell nyújtaniuk. Nálad nincs üresjárat, muszáj, hogy minden pillanatban történjen valami az ágyban különben elunod magad. 
Emellett nyitott vagy és magabiztos, tisztában vagy a szexuális vonzerőddel, elengeded magad akár az első alkalommal vagytok együtt, akár a sokadik szex játszódik le köztetek. Nincs túl sok tapasztalatod a férfiakkal és nehéz téged kielégíteni, sok türelemre van hozzá szükség, hiszen magad sem tudod, mi a jó neked. 

A való életben olyan vagy, mint egy soha fel nem növő gyerek, aki minden fényes, új játékot magának akar, amit csak a kirakatban meglát. Gyakran váltogatod a munkahelyeidet, vagy több állásod is van egyszerre, mert belehalnál, ha a napodban akár egy percre is unatkoznod kéne. Szereted eltúlozni a dolgokat, emiatt kerülsz sokszor kellemetlen helyzetbe. Mégis az emberek alapvetően szeretnek, ragaszkodnak hozzád, jól érzik magukat  társaságodban. Igazi barát vagy, sokat jelent számodra, ha valaki elfogad olyannak, amilyen vagy. 
Olyan férfi való melléd, aki néha képes behúzni a kéziféket és makacsul ragaszkodni ahhoz, hogy lassíts le és nyugodj meg. Nem csak az ágyban, de a hétköznapi életben is szükséged van erre, különben idő előtt kiégnél és már semmi örömet nem tartogatna számodra az élet. 

going-down

Nos? Betalált? Áruld el nekem… 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!