Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

5 tipp, amitől jobb lesz a szex!

Életem során rengetegféle helyzetbe keveredtem, talán nincs is olyan, amit ne éltem volna át. Tudom, mitől döglik a légy.

 

10173539_498310720268877_7066242910727679774_n

Gyakran gondolkozom el azon, hogy a szexuálpszichológusok vajon tényleg hathatós segítséget tudnak nyújtani? Elképzelhető párkapcsolati, vagy egyéni terápia bizonyos fokú gyakorlati útmutató nélkül? Mikor a Szex és New York egyik részében Charlotte elcipelte a lányokat a terapeutához, aki a férjén mutatta be mit és hogyan, mindenki viccesnek találta, vagy megrökönyödött. Pedig, hogyan máshogy lehetne megtanítani a jó szexet és a hatékony trükköket, mint szemléltetéssel? 

Amikor tanácsért fordulnak hozzám próbálok nem csak lelkileg hatni a segítséget kérőre, de olyan tippeket is adni, amiket a gyakorlatban kipróbálhat, hasznosíthat. Mert nálam bevált. 

1.  Maszturbáljunk temperamentumunknak megfelelően! 

Ennél jobb módszert még nem találtak ki arra, hogy az ember megismerje önmagát. Ha te nem tudod, hogy mitől indulsz be, akkor a másik honnan tudhatná? Ráadásul ott van az is – nálam is előfordult – hogy az idők során az embernek változnak a szexuális igényei. Lehet, hogy ami húsz éves koromban még totál lázba hozott, az negyven évesen már egyáltalán nem izgat. Érdemes hát folyamatosan frissíteni ezt a tudást és kialakítani egy rutint arra, hogy legalább hetente egyszer legyen egy nyugodt negyed óránk a masztizásra. 

Amellett, hogy a szexnek jót tesz, a stresszt is oldja, kisimítja az idegrendszert és elegendő boldogsághormont szabadít fel. Ha magunkkal jól bánunk, mikor egyedül vagyunk, akkor a másikkal is jobban fogunk édes kettes idején. 

1-The-Masturbation-Effect.gif

 

2. Ne játsszuk meg magunkat! 

Nem tudom elégszer elmondani, a jó szex alapköve: az őszinteség! 

Ha valaki másnak mutatjuk magunkat, ha nem merünk szólni, hogy bocsi, ez fáj, vagy nem igazán hoz lázba, vagy kellemetlen, hanem elhitetjük a másikkal, hogy hú de király, akkor nem csak őt, de saját magunkat is megalázzuk. Tárgyiasítjuk a magunkban élő nőt, leredukáljuk egy szimpla, a férfi kéjét kielégítő tárgyra. Pedig már nagyon messze vagyunk a középkortól és nem is Afrikában élünk, hogy tiltott legyen a szex élvezete. 

Az pedig csak akkor sikerül, ha azt is el merjük mondani a másiknak, ami esetleg nem jó. Nekem nagyon sok olyan szeretőm volt már, akik mondjuk kezdetben olyan 3-4-es között voltak a 10-es skálán, de idővel, őszinteséggel és a tapasztalatok kicserélésével feltornázták magukat egészen 8-9-es szintig. Mindegyikőjüknek elmondtam, hogy totál felesleges megsértődni, hiszen alapvetően ők is akkor boldogok, ha nekem örömet okozhatnak, szóval miért ne fejlesszük ezt tökélyre?

Ráadásul – ezt sem először mondom – ami két ember között az ágyban történik, ahhoz senki másnak semmi köze. Nevetséges valamit elsumákolni csak mert a társadalom szemében szerintünk az bűnös dolog. A társadalom szerencsére nem tartja a gyertyát a hitvesi ágy fölött. 

3. Ha a szó ciki, használjuk a testünket!

Tisztában vagyok vele, hogy legtöbben még a legalapvetőbb szavakat, a puncit, a péniszt, a csiklót sem képesek kiejteni, nemhogy elmondani a másiknak, hogy is a legélvezetesebb azok kényeztetése. Ha zavarban vagyunk ilyenkor, akkor szavak helyett használjuk a mozdulatainkat, a kezünket, esetleg a lábunkat.

Sőt, a férfiak nagyon sokszor – legalábbis a jó szeretők – figyelik a nő lélegzetvételét, sóhajait, nyögéseit is szex közben. Ezzel is a tudtára adhatjuk ha épp eltalált egy nagyon izgató pontot, vagy ha szeretnénk, hogy tovább csinálja, amit épp csinál. 

A férfiak 90%-a imádja, mikor egy nő szex közben a hajukba túr, kicsit meghúzza és úgy irányítja őket. Ebben semmi ciki nincs, csak hunyjuk le jó szorosan a szemünket és adjuk át magunkat az orgazmus örömének, amit ezek az apró változtatások biztosítani fognak. 

6a3d747cde07b7b8994023a8554b726e

 

4. Vállaljuk büszkén a fétiseinket és fogadjuk megértéssel a másikét!

A legtöbb fétis, vagyis különleges kívánság szex közben, egy bizonyos emlékből ered és rögzül az emberben. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem tudatos elhatározás, hogy ő épp mondjuk a szép lábfejekre bukik és imádja a lábujjakat szopogatni, vagy esetleg szereti a csipkés fehérneműt. 

A fétisnek nagyon komoly lelki és pszichológiai háttere van, a legtöbb olyan időszakában alakult ki az embernek, amikor még azt sem tudta, mi az a szex. Ezért ha a másik előáll valami extrém kívánsággal, akkor legyünk rá nyitottak, próbáljunk meg adni egy esélyt a dolognak, mert a végén kiderülhet, hogy mi is ugyanúgy élvezzük. 

Ráadásul, minél jobban megismerjük magunkat, annál nagyobb a valószínűsége, hogy rádöbbenünk, a nőknek is vannak fétiseik, vannak bizonyos mozdulatok, helyzetek, pózok, anyagok, amik sokkal hevesebb vágyat ébresztenek bennük. Ezen nincs semmi szégyellnivaló, hiszen azzal az emberrel osztjuk meg, akit életünk társául választottunk. Miért kéne ezt cikisnek érezni? 

 

5. Váltsunk pózt! 

Én magam is nagyon sokszor belefutottam abba, hogy ha valakivel oltárian jó volt a szex mondjuk misszionárius pózban, vagy hátulról, akkor egy idő után már nem is akartam vele máshogy csinálni, mert tudtam, ha ebben a pózban maradunk, akkor menetrendszerűen érkezik az orgazmus. 

De, ahogy minden jónak, a vágynak is megvan az a rossz oldala, hogy ha túl monoton, ha mindig ugyanúgy történik, akkor még a legjobb szituk is képesek ellaposodni. Vagyis, merjünk bátran kísérletezni, az interneten rengeteg írás foglalkozik a nem Káma Szútra szintű, bárki számára élvezhető szexpózokról. Egy következő posztban, mesélek majd arról, hogy nekem melyek a kedvenceim és hogy lehet egy szimpla pozitúrát is többfélévé variálni. 

Ne engedjünk a megszokásnak, találjunk ki újabb és újabb dolgokat! Erre nem csak a neten fellelhető cikkek, de a pornó is remek ötleteket adhat. Nem biztos, hogy sikerül az, ahogy ott a filmen csinálják, de az tuti, hogy közben mindketten remekül szórakoztok majd. 

Tudom, hogy nagyon nehéz a szexuális játszmákban évekig, évtizedekig fenntartani a lángot, de ha eleve lemondunk róla, ha meg sem próbáljuk akkor tuti, hogy sokkal hamarabb jutunk el a heti, majd havi egy szexhez, aminek sajnos – a statisztikák szerint – szinte egyenes következménye a megcsalás, majd a válás. Érdemes ezen elgondolkozni…

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!