Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Prosti-kalandok: amikor a vendég szerelmes lesz

Ez most egy kicsit rendhagyó írás lesz arról, milyen érzés amikor valaki vendégként többet akar, mint amit lehet.

2cb97c7ccc7373c2f95015ac1c5e8618

Ha egy szóval kellene összefoglalnom, akkor szar. 

Először is, azért, mert parancsra nem lehet érezni. Volt olyan vendég, aki úgy gondolta, hogy a szerelem a szolgáltatás része. Mármint, azért mert ő fizet, azért a szerelmet is meg kell kapnia. Hát ez baromira nem így működik. És nagyon nehéz megmagyarázni valakinek, aki számomra egy bevételi forrás, hogy bocs, de én nem így érzek és ezzel kockáztatni, hogy többet nem jön. Mert sajna, pont a szerelmes vendégek szoktak a legbőkezűbbek lenni, vagy egy óránál is többre lefoglalni az időmet. Én viszont mindig is próbáltam egyenes lenni, minden szituban, nem pedig kihasználni a férfi érzelmeit és lehúzni. 

Másodsorban ott van az is, hogy lehetetlen ennyi szeretetnek és törődésnek ellenállni.

A kurvák, bár ezt senki nem gondolná róluk, érzelmileg sokkal érzékenyebbek, mint egy átlagember. Jobban ki vannak éhezve a szerelemre

és amikor valaki jól bánik velünk, előzékeny és kedves, akkor nagyon nehéz továbbra is csak szimpla vendégként kezelni. Mégis, szem előtt kell tartani, hogy nekem ez a munkám, ezzel keresem meg az ételre, a rezsire, a kiadásokravalót. És mivel manapság a netre minden villámsebességgel felkerülhet, mert a férfiak pont olyan pletykásak, mint a nők, ezért egy prosti nagyon sokat kockáztat, ha egy vendéget máshogy kezel. Mert egyszer csak jön egy tök idegen és azzal áll elő, úgy hallottam, egy haveromnak ezt és ezt megengedted, akkor nekem is. Vagyis, egyszerűen muszáj mindenkivel egyformán bánni

osszetort

Nemrég kaptam ezzel kapcsolatban egy olvasói levelet, ahol a férfi kétségbeesettnek és tehetetlennek érezte magát:
Huszonéves koromban mentem el először hivatásos hölgyhöz, mert addig nem jött össze még egy csók sem. Sosem voltam elégedett a külsőmmel így a csajozás terén nagyon félénk voltam mindig is. 
Kinéztem egy nálam idősebb, 30 éves nőt és ő végre bevezetett a szerelem rejtelmeibe. 
Úgy gondoltam, soha többet nem veszek majd igénybe ilyen szolgáltatást, de nem bírtam sokáig. A hétköznapokban még mindig nem ment a csajozás, ezért a vágyaim visszahúztak a fizetős lányokhoz. 
Amint rendes munkám akadt és már volt miből, egyre gyakoribbak lettek ez a látogatások. 
Míg egyszer csak eljutottam egy lányhoz, akibe amint ajtót nyitott, azonnal tudtam, hogy bele fogok szeretni. Az az igazi villámcsapás volt, mintha valaki a fülembe suttogta volna, hogy ő az igazi, ő az a lány, akire vártál.
Sajnos ő nem viszonozza az érzéseimet, csak barátként tud elképzelni, ezért egyre kétségbeesettebb vagyok és fogalmam sincs, mit tegyek.”

Nem mondom azt, hogy nincsenek sikertörténetek, hiszen nekem is volt egy, életem eddigi leghosszabb kapcsolata lett belőle. Azonban, azokban az években, amíg dolgoztam sokkal több tragédiáról hallottam, mint heppiendről. Ezért is tartom nagyon okosnak a lány döntését, aki ezt hozta fel magyarázatként:

Ne haragudj, de nem akarok olyannal párkapcsolatot, aki a vendégem volt, mert félnék attól, hogy egy veszekedés során folyton előjönne a múltam és mindig ezzel sértene meg.” 

www.tvn.hu_242f71bb34995aa9d567ea5386e503bb

Sajnos az élet is ezt igazolja többnyire. Tucatnyi olyan lány történetét néztem/hallgattam végig, akiket megrészegített a pénz, a jólét, a kezdeti kedves szavak. Ezért felhagytak a melóval és odaköltöztek a pasihoz. Az aranykalickába. Mert a férfiből, aki ilyen helyről választ társat magának, sosem múlik el a féltékenység, a gyanakvás, sőt, a gondolat sem, hogy úristen hányan voltak már előttem ezzel a nővel? Így előbb-utóbb jön a bántalmazás, szóban és tettekkel, majd az elszigetelés és végül a legtöbb csaj, aki ilyenbe vág, visszatér oda, ahonnan elindult. Újra kurva lesz belőle, mert a végén menekülnie kell. 

Vagyis, két jótanácsot tudok adni azoknak a férfiaknak, akik pont egy szextündérbe zúgnak bele:

1.  Fogadd el, hogy ez csak egy illúzió és minimális az esély arra, hogy bármi értelmes kisüljön belőle.

2. Kezdj el egy másik lányhoz járni! – minél több csajt ismersz meg, annál hamarabb rájössz, hogy az “egyórás szerelmet” máshol is megkaphatod. 

Nem könnyű helyzet, egyik fél számára sem. És hiába volt az én történetem pozitív, hiába tartott olyan sokáig, mégsem hagynám én sem. Ha valaha is újra dolgozni kezdenék és ilyennel állna elém egy vendég inkább vállalnám, hogy elesek attól a pénztől, amit jelent és elküldeném. Mert ez nem vezethet semmi jóra… 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!