Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Vallomások: “Tudom, hogy nem helyes, amit tettem.”

A második leggyakoribb kérdés, amit az emberek feltesznek nekem: miért járnak a férfiak kurvázni?

www.tvn.hu_242f71bb34995aa9d567ea5386e503bb

Nos, ennek nagyon sokféle oka lehet és az évek során hallottam is jó párat. A közhiedelem az, hogy az vesz pénzért szexet, ki egyébként nem jutna nőhöz. Na, ez akkora baromság, mint ide Lacháza. Az évek során a vendégeim között ugyanúgy előfordult alig 30 éves, Dávid-szobor alkatú fiatal férfi, ahogy idősödő, magányos öregúr. 

Most J. történetét hoztam el nektek. 

Amikor először hívott fel telefonon, hogy látta a hirdetésemet, akkor nem is jött el hozzám. Éjszaka volt, már nem vártam senkit aznapra, ezért hosszasan elbeszélgettem vele. Valahogy megéreztem, hogy inkább erre van szüksége. Nem, egyáltalán nem szexuális dolgokról társalogtunk, hanem teljesen hétköznapiakról. 

Néhány nappal később aztán – megint csak éjszaka – újra megszólalt a telefon és megint ő volt. Megkérdezte, hogy meglátogathat-e én pedig lelkesen igent mondtam, hiszen már nagyon kíváncsi voltam rá. 

Amikor megláttam rögtön szimpatikusnak találtam, pedig nem volt az a kifejezetten szép ember. De sütött belőle a jóság és amúgy is mindig bejöttek a mackós pasik. Gyorsan megbeszéltük, hogy ő semmi mást nem akar, csak egy alap programot. Elküldtem zuhanyozni, aztán én is, majd lefeküdtem mellé az ágyra. 

Ezt már többször el akartam mondani és nála is így volt. Coelho nem tévedett azzal a tizenegy perccel kapcsolatban. Szerintem az első alkalom nekünk sem tartott sokáig. Mivel két órát beszéltünk meg, hogy nálam fog tölteni, ezért nem másztam rá rögtön, gondoltam, kicsit beszélgetünk, lesz időnk még a második menetre. 

Ahogy ilyenkor lenni szokott, megkérdeztem tőle, hogy miért pont én?

Tetszett, hogy vörös a hajad. Egyedül voltam otthon és felhívtalak, aztán olyan kedves volt a hangod, hogy napközben is többször eszembe jutottál. Arra gondoltam, szívesen megismernélek élőben is.” 

Tovább beszélgettünk és a családi kapcsolatokra terelődött a szó. Elmeséltem, hogy én egyedül élek, így tartom jónak, aztán ő is belefogott a saját történetébe.

Posted-by-Moon-Of-NooN-at-4_29-PM

A feleségem épp terhes, nem olyan régen megállapították, hogy veszélyeztetett terhes, ezért bent fekszik a kórházban. Meló után minden nap bemegyek hozzá, de amikor letelik a látogatási idő, akkor el kell jönnöm tőle. 
Mi nemrég költöztünk ide és telepedtünk le a környéken, nem ismerek senkit, nincsenek barátaink, a család is messze van. Ezért egyik este, amikor már néhány hete ment így, elkezdtem társaságot keresni a neten. Így akadtam erre az oldalra és a hirdetésedre. Azért hívtalak fel, mert nagyon magányosnak éreztem magam. Szeretem a feleségemet, alig várom, hogy otthon legyen a gyerekkel, de szükségem volt társaságra, arra, hogy valakit átölelhessek, megsimogathassak. Remélem nem haragszol ezért.” – 
fejezete be én pedig igazából meghatódtam azon, amit elmondott.

Tudtam, hogy ha bárkinek ezt elmondaná, az lehurrogná és szemét embernek tartaná, hogy míg a terhes felesége kórházban van, addig ő kurvákhoz jár. Pontosabban csak egyhez. A hétköznapi életben a hétköznapi emberek nem értenék meg, miért tette. Pedig igazából ő sem volt más, csak egy teljesen átlagos férfi, aki csak egy kis szeretetre vágyott. 

Tisztában vagyok vele, hogy nem helyes, amit teszek. –  folytatta tovább –  de annyira megszoktam, hogy van mellettem valaki otthon, hogy egyszerűen nem találom a helyem az üres lakásban. Nem szeretném megbántani az asszonyt és csak remélem, hogy sohasem fog kiderülni, mit tettem.”

a-cup-of-coffee-in-the-morning

Néhány alkalommal eljött még hozzám, keveset szexeltünk és sokat, nagyon sokat beszélgettünk. Mindig elmesélte, hogy van a felesége, mi történt vele aznap, aztán a néhány naponta ismétlődő találkozások egyszer csak abbamaradtak. Nem kellett lángésznek lenni ahhoz, hogy kitaláljam, mi történhetett. 

Biztos vagyok benne, hogy büszkén ölelte magához az újszülött gyerekét és mindent megadott a feleségének, amikor végre újra együtt lehettek otthon. Engem pedig szép lassan elfelejtett, hiszen ez így van rendjén. Jókor talált rám, betöltöttem a szerepemet, amihez az elengedés is hozzá tartozik, amikor annak van itt az ideje. 

Néha eszembe jut, ilyenkor mindig jókívánságaimat küldöm felé, mert nem gondolnám, hogy ő rossz ember lenne attól, hogy életében egyszer, néhány alkalommal igénybe vette egy kurva szolgáltatásait. 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Maximum akkor nem megcsalás, ha a kapcsolatban résztvevő felek előzetesen megállapodtak abban, hogy szabad utat adnak a másiknak a szexuális vágyak kiélésében, magyarul ha nyitott kapcsolatról beszélünk. Egy hagyományos értelemben vett monogám párkapcsolatban viszont igenis gerinctelen húzás, akkor is, ha nem csak a szex motivál. Aki testi hűséget fogad, az tartsa is hozzá magát, ez szimplán csak elvi kérdés.
  Egyébként az én szememben semmilyen körülmények között nem helyes lépés a megcsalás, nincsen “elfogadható indok” rá. Ami nem működik, annak véget kell vetni, vagy nemes egyszerűséggel nem kell belemenni olyan kapcsolatba, aminek feltétele a kizárólag egymással való szex. Aláírom, hogy emberként alapvetően esendőek vagyunk, és mindannyiunk meg tud botlani néha, de ettől még a botlás az botlás marad, sosem lesz belőle követendő példa.

  (Nem tudom, ki fogja ezt elolvasni majd’ másfél év eltelte után.)

 2. Először is, ennek a pasinak – ha figyelmesen olvasol – nem a szex volt a lényeg, szimplán magányos volt és társaságra vágyott.
  Másrészt, a magányos, szex nélküli házasságban élő nőknek is megvannak a módszereik, nem kell őket félteni….

 3. Zita Gulyás says:

  Nem ítélem el,de azért annyi időtartamot ki lehet bírni szex nélkül,még a férfi részéről is.Semmi tudományos bizonyíték nincs arra,hogy a férfiaknak nagyobb igényük van a szexre,mint a nőknek.A másik dolog meg az,hogy az asszony is szenved ugyanúgy a szexhiánytól,csak az orvos eltiltotta tőle.Nem évekről van szó.Egy tartós betegség ami évekre szól vagy örök életre az másabb eset.Szerintem!!
  Ennyi erővel azoknak nőknek is alakíthatnának szexuális szolgáltatást ,akik magányosak ,akiknek a férjük nem tudja kielégíteni a szexuális igényeit,mert nem akarja pedig tudná.

 4. Ronea says:

  Szerintem meg ez nem megcsalás… és te is el tudsz képzelni olyan szitut, amiben “megengedett” egy prostihoz elmenni, akkor másnak is lehet oka rá. És ő akkor, pont abban a pillanatban úgy érezte, hogy ez a legegyszerűbb megoldás.
  Plusz, nagyon sok nő úgy van vele, amit nem tud, az nem fáj. Számtalan feleséget hallottam úgy nyilatkozni, hogy ha félre is lép a férje, ő ne tudjon róla.
  Tök fölösleges ezért ítélkezni…

 5. Tóthné Dávid Anett says:

  De,szerintem szemėtség…a feleségét attól még meg tudja ölelni,csókolni,mert kórházban van,miért kell neki egyből kurváznia?Az asszonynak nem szar a sok idegen nő között lennie?Őneki is rossz hogy nincs szex,hogy ott kell benn rohadni a kórházban,a kettőjük gyeremekét hordja,basszus…vagy a faszik csak megcsinálják,azt le van a gond?Bírja mår ki azt az időt,amit az asszonynak ki kell bírnia,erre nincs mentség.Szåmomra ha valaki nős,egy elfogadható indok van,ha prostihoz megy egy pasi,ha nő egy fapina,nem nyújt elegendő szexet,vagy már nagyon rossz a kapcsolatuk,ennyi.De ez a legundorítóbb ha valaki a terhes feleségét csalja meg…


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!