Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Öltöztetőnő voltam egy pornófilm forgatáson

Egy fiatal lány, aki miután középkori történelemből lediplomázik, Amerikába érkezik, hogy szerencsét próbáljon. Abban reménykedik, hogy majd tanulhat és valami normális melója is akad, ahol előbb-utóbb egy kis karrier is kinéz. 

Ehhez képest három évvel később még mindig átmeneti munkákkal vesződik, mint a bébiszitter, a kutyasétáltató, a pincérnő, ráadásul semmi nem úgy alakul az életében, ahogy azt képzelte. Amikor aztán egyre lejjebb süllyedt az anyagi csőd felé, akkor váratlanul összefutott egy barátjával, Lonnal, aki jelmezkölcsönzőt üzemeltetett.

Azt mondta, tudna használni egy segítő kezet, kapnék 75 dollárt egy napra (kb. 20.000 Ft) és kaját. Még végig sem mondta a mondatot én már felkiáltottam, hogy Igen! Elvállalom. Ekkor közölte csak, hogy egy pornófilm forgatáshoz kellene kimennem. Mit tehettem, a munka az munka.”

Nem sokkal később már egy leírhatatlan épületben bóklászott, San Fernando Valleyben, ahol a biszexuális jellegű fantasy-történetet forgatták. Mivel mindig is érdekelte a filmkészítés, ezért nem volt annyira idegen a környezet számára. Tulajdonképpen a pornófilm forgatások díszletei nem különböznek sokban a hagyományos filmekétől, szimplán csak itt minden farok szabadon van, bármerre is néz az ember. 

porn_movie_making_of_by_radiodada

“Yes! Yes! Yes! – kiabált Liza, aki rendezője és főszereplője is volt a pornófilmnek, ami készült. Aztán hirtelen: Vágás! Kész, rendben, menjünk és együnk valamit ebédre! – jött a következő utasítás, miközben a spermát törölgette a melléről, én pedig összeszedegettem a rég elhagyott ruhadarabokat a földről és visszavittem a gardróbba, miközben azon gondolkoztam, hogy legközelebb, ha azt kívánom, hogy belecsöppenhessek a showbusiness világába, akkor kicsit körültekintőbben kívánok majd.” – folytatja tovább a történetet. 

Nagyjából fél órával a kezdés után már a padlón térdelt, persze, csak azért, hogy a férfi főszereplő lábára valahogy felrögzítse a zoknikat és a zoknitartókat, amiket viselt. Toby nagyon kedves volt, de akkora mérettel megáldva, hogy hősnőnk attól félt, egyik szeme bánja a gyakorlatot. Azt azonban nagyon nyomorult dolognak érezte volna, ha megkéri a srácot, hogy ugyan tolja már el oldalra a szerszámát, mert mindenbe beleakad. 

Érdekes módon, amikor meghívták, hogy nézze meg a jelenetet, akkor egyáltalán nem lett izgatott. Persze, a szereplők mind vérpofik voltak és talán tanulhatott volna tőlük valamit, de igazából az akciót nézve csak arra tudott gondolni, mennyire sóvárog az igaz szerelem után. 

Volt egy srác, akivel randizgatott, aki tökéletesen beleillett lecsúszott életébe. Liammal tulajdonképp még odáig sem jutottak, hogy a barátjának merte volna nevezni nyilvánosan. Ő csak a srác volt, akivel a szombat estéit töltötte, ha lehet, minél kevesebb társalgással és minél több szexszel. 

A fickónak megvolt az a képessége, hogy úgy húzzon le, hogy tényleg elhiggyem, csak egy rakás szerencsétlenség vagyok. Mindennaposak voltak nála az apró célzások, mint például: tudom, hogy önkéntesnek jelentkeztél a környezetvédőkhöz, de ugye tudod, hogy ez veszett ügy? vagy a másik kedvencem: köszi, hogy főztél vacsit, bár egy kicsit elszúrtad a fűszerezést. Szívesen megtanítanálak főzni, de tudom, milyen makacs vagy, szóval fölösleges. Az ideális énem lelépett volna a fickótól, de a nyomorult énem inkább kihívásnak érezte, hogy megfeleljen.”

Amikor aztán már pár napot eltöltött a stábtagokkal egyre közelebb került hozzájuk. Ezt a fajta, sorsközösség általi intimitást én is sokszor éreztem életemben. Az ember valahogy elhiszi magáról, hogy fontos, hogy számít, hogy nélkülözhetetlen. Hogy azok az idegenek, akikkel nap mint nap órákat tölt együtt tényleg érdeklődnek iránta. Liza, a rendező még arra is megkérte, amikor hallotta, hogy nagy álma forgatókönyvet írni, hogy nézze át a történet szkriptjét, ha kell nagyon szívesen változtatnak rajt ezt-azt, akár forgatás közben is. 

Hamar megtanulta, hogy ne jöjjön zavarba a kétértelmű mondatoktól és pókerarccal fogadjon mindent, ami történik. A szereplőket is kezdte megkedvelni, főleg Helgát, aki a leghajlékonyabb német csaj volt, akit valaha látott, miközben édes, Shirley Temple-szerű loknikban gyűrűzött a haja. Vicceket meséltek egymásnak és szépségtippeket tanultak egymástól, aztán a lányok mentek és szexeltek egyet valami idegennel. 

Ekkor nyilallt belém, hogy igazából nem különbözöm tőlük a kapcsolatomat tekintve Liammal. Ők legalább biztosak lehettek abban, hogy a szerelem nem téma, ez csak pusztán szex. Én viszont képes voltam belelovalni magam abba, hogy majd egyszer szerelmes leszek Liambe. Pedig csak azért voltam vele, mert nem volt senki más azóta, hogy Britanniát elhagytam. Magányos voltam és hiányzott a szex és közben azzal ámítottam magam, hogy ha ennyire odavan értem az ágyban, akkor biztosan jelentek neki valamit.” 

Az utolsó pont a mondat végén az volt, amikor rájött, hogy a filmben szereplő szex előtti párbeszédek mennyire brutálisan hasonlítanak ahhoz, amit ők szoktak művelni a “pasijával”. Úgy gondolta, legalább jól szórakozik a férfivel, de igazából olyan volt, mintha dolgozna vele, csak épp ingyen. 

breakup-wallpaper

Amikor szombat este találkoztak és Liam megkérdezte milyen volt a forgatás, akkor a lány le akarta nyűgözni. Meg akarta védeni az embereket, akiket sokkal közelebb érzett magához, ezért azt domborította ki, hogy néhány stábtaggal milyen jót beszélgettek az amerikai forradalomról ebédszünetben. Aztán rájött, hogy ez teljesen fölösleges, mert a férfit cseppet sem érdekelte a dolog. Ekkor végre elég erőt érzett magában, hogy kimondja: vége van!

Liam persze próbálta megint lehúzni azzal, hogy ő egy bonyolult, nehéz eset, nem valószínű, hogy talál magának másik pasit és különben is, elég jól megvoltak, minek ezen változtatni? Azt mondta neki, igaz, hogy egy nyomorult lélek a lány, de őt ez nem érdekli, attól még szívesen van vele. Mintha szívességet tenne azzal, hogy törődést imitál, heti rendszeres szexért cserébe.

Na, ez az, amiről én is köteteket tudnék mesélni. És sajnos nem csak akkor csináltam ilyesmit, amikor még nem voltam tisztában magammal, de néha még most is előfordul. Találok egy indokot, egy hülye okot, amiért belemegyek a kapcsolatnak látszó valamibe, majd igazából végig szenvedek és a másikat okolom azért, mert semmit nem profitálok az egészből. És ahelyett, hogy lelépnék, inkább csak hisztizek, veszekszem és kétségbeesetten próbálkozom belelátni valamibe többet, mint ami igazából. Néhány óra szex egy viszonylag kellemes partnerrel. Igazán örülök, hogy történetünk főhősnőjének végül sikerült szakítania. 

Az utolsó mondat, amivel megfejelte a katasztrófát ez volt: na jó, de amíg nem találsz valakit, addig igazán dughatnánk néhányszor nem? … nos, nem. Hiába volt jó vele, három napot töltöttem el úgy, hogy mindenhol szex vett körül és rájöttem, mit nem akarok. Nem akarok dugni. Én szeretkezni szeretnék. Vágyom valakire, akivel érzelmek is vannak, akivel kézenfogva sétálhatok, akit érdekel, hogy mi van velem és engem is az, hogy vele mi történik. Akihez odabújhatok, ha valami fáj, vagy csak rossz napom volt. Igen, én szerelmet akarok, nem érem be pusztán szexszel. “

landscape-1445288506-mcx-pornproject2

Ez egy igazán, igazán tanulságos történet, nem gondoljátok? 

Igazából mindig is érdekelt ez a téma. De nem úgy, ahogy gondoljátok. Mármint, nem szereplőként. Vagy legalábbis nem egészen. Először, amikor hallottam arról, hogy a pornófilm forgatásokon van “felszopó” lány, aki karban tartja a lankadó férfiasságokat, akkor úgy éreztem, ez pontosan a nekem megfelelő szerep lenne. Az orális szexért mindig is odavoltam, közben pedig simán megfigyelhetném, hogy is történik egy ilyen. 

Később aztán dolgoztam együtt egy lánnyal, aki igazi pornósként dolgozott. Ő azért mesélt olyan részleteket, amik eléggé meggyőztek arról, hogy még felszopó lánynak se akarjak menni, sőt, egyáltalán ne akarjak pornózni. Azt hiszem, ahhoz én túl nyers, szenvedélyes és élvezetközpontú vagyok. Na, de erről majd máskor mesélek…

A cikk forrása: Marie Claire

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!