Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

5 dolog, amitől tök fölöslegesen paráznak a férfiak szex közben

Azt már megírtam, a csajok milyen hülyeségeken képesek parázni szex közben, plusz még azt is gondolják, hogy a férfiak nem teszik ugyanezt. Nos, ez elég nagy tévedés, ugyanis a pasik fejében is számtalan gondolat megfordul az együttlét során. 

11079_54fbbaab5c358

Azt kell mondanom, a férfiakra ráadásul jobban rájár a rúd ebben a témában. (Csak, hogy stílusos legyek.) Ugyanis, egy nő nagyon-nagyon sokáig meg tudja játszani, hogy élvezi a szexet ( bár ennek nem látom értelmét továbbra sem), a férfiaknál azonban rögtön fizikális jele van annak, ha nem ott jár az esze, vagy valami nagyon zavarja. Ebből következik aztán az első problémánk:

1. Mi van, ha nem áll fel?

– nos, erről a kérdésről is írtam már bővebben.  A legtöbb (értelmes) nő, ha ráadásul még kedveli is a pasit, akkor nem fog hisztit rendezni, vagy kacarászni azon, hogy működési zavar lép fel. Pedig mindannyian ettől paráznak. Hogy nem úgy működik, ahogy kell, szégyenben maradnak, vagy nevetségessé válnak. Ami, szerintem, szimplán marhaság. Minden nő átérzi ezt a helyzetet, hiszen a nőknek sokkal nehezebb ellazulni és koncentrálni szex közben, gyakrabban van problémájuk ezzel, ezért amikor a pasival történik, akkor nekik már megvan a rutinjuk ennek a kezelésében. 

Persze, az sem valami felemelő megoldás, ha elcsodálkozva adunk hangot neki, hogy ilyen még sosem történt, már nem kívánsz? Mert lehet, hogy épp az ellenkezőjéről van szó. Ugyanis a túlzott szexuális izgalom is okozhat pillanatnyi elmezavart, ami által nem olyan kemény a férfi, mint szeretne. A fent megjelölt posztban írok arról is, ilyenkor mi a teendő, hogy elvegyük a helyzet élét és túléljük, hogy ne legyen kínos. 

images

2. Túl kicsi a farkam –

igen, ez minden férfi fejében megfordul, még a ló mérettel rendelkezők esetében is jellemző. Már kicsi koruktól elkezdik egymáshoz méregetni, elhelyezik magukat a méretskálán valahol, de olyat még nem igazán hallottam pasitól, hogy elégedett lett volna a szerszámával. Ráadásul, mivel a pasik néznek leginkább pornót, ott pedig az óriásgyíkok a menők, ezért azt hiszik, hogy egy nőt csak méretessel lehet kielégíteni. 

Ez azonban nagy tévedés uraim! Mert, hiába van hosszú és vastag, ha az ember képtelen jól használni, akkor elmehet vele a sóhivatalba, mert úgysem fog örömet okozni vele. Ráadásul, attól, hogy egy nő (mint pl. jómagam is) sóhajtozik Roccot látván, még nem szeretné őt minden napra, maga mellé az ágyban. Erre tökéletesen jó szolgálatot tehet egy nagyobb méretű vibrátor, amivel alkalomadtán vaskos örömet okozunk életünk párjának, de a hétköznapi házaséletben bizony az átlagos méret viszi el a pálmát. 

A női hüvely ugyanis átlagosan 11-14 centi, ami izgalom hatására tágul. Vagyis, a számotokra, uraim, lekicsinyelt mérettel is eszméletlen örömöket lehet okozni egy nőnek. Felejtsétek hát el ezt a butaságot!

inch-vonalzó

3. Túl kövér, túl sovány vagyok és nem elég izmos

– igen, ahogy a nők is aggódnak a külsejük miatt, úgy egy férfi is simán képes ráparázni arra, hogy nincs épp a tökéletes formában. Pedig, ahogy a másik oldal esetében, úgy a nőknél sem az a fontos, ha már eljutott a vízszintes helyzetig a férfivel, hogy van egy kis hasa a pasinak, vagy épp nem egy Schwarzenegger bicepszével támaszkodik az ágyon. A nők ráadásul sokkal háklisabbak a külsőt illetően, vagy uraim, ha a csaj végre ágynak dől, akkor ezen már ne filozofálgassunk, tuti biztosak lehetünk benne, hogy nem talál kivetnivalót a külsőnkben. 

Amúgy is, egy romantikus, félhomályos szobában, férfias sármtól elcsábítva nem azon fog merengeni, hány kilót kéne fogynia ágypartnerének. Ha pedig egy férfi minden eszköztárát bevetve, a mennybe repíti partnerét, akkor onnantól lehet egy Danny DeVito is, a csaj akkor is odalesz érte. És igen, uraim, ez a magyarázata annak a közhelyes kérdésnek is, hogy “egy ilyen jó nő mit keres egy ilyen ronda pasi mellett?”. Elárulom, nem mindig a pénzét… 

8306ee2a064e76ccfe2237c1466d6202_large

4. Túl hamar elmegyek

ha ez az első alkalommal történik, amikor mindkét fél felettébb izgatott, akkor a nők ezt legtöbbször inkább büszkén fogják fel, sikerélménynek, hogy olyan hatással voltak a férfire, hogy nem bírt magával. Semmi negatív mellékzönge nem marad bennük. Plusz, szerintem egy kiadós együttlét nem kell, hogy megálljon az első menetnél. Ha túl gyorsan értünk célba, akkor is ott van még a kezünk, a szánk, a nyelvünk, amivel izgatni lehet a csajt addig, míg alul lévő tartozékunk összeszedi magát annyira, hogy belelendüljön a következő menetbe. 

Ha ez csak ritkán fordul elő, akkor egyetlen csaj sem gondol erre galibaként, ha viszont a férfi ezt cikinek és megalázónak érzi és ráparázik, akkor minden együttlétnél ez fog eszébe jutni, akkor a szex kellemetlen élménnyel társul a számára és már képtelen lesz leküzdeni a szorongását. Tegyünk ellene uraim, mielőtt még komoly problémává alakul és akár impotenciát is okozhat. 

Ha azonban gyorstüzelők vagyunk  és a probléma állandósulnos, erre is tudok néhány jó megoldást. 

5. Nem tudom elélveztetni a partneremet

– ezt talán nem is utoljára kellett volna hagynom, de a többi para is olyan gyakran fordul elő a férfiak fejében, hogy nehéz igazán sorrendet felállítani. A férfiak egyik legnagyobb rémálma, hogy nekik jó a szex, de a nő, akivel átélik, nem élvezi. Ilyenkor nem arra gondolnak, hogy a nőnek vannak komplexusai, nem mer megnyílni és nem meri elengedni magát. Minden pasinak az jut eszébe, hogy ő nem csinál valamit rosszul, nem elég jól teljesít, vagy, ahogy fentebb írtam, nem elég méretes. 

Pedig, nagyon sokszor egyszerűen a nőnek csak több idő, inger, türelem és kitartás kell, hogy elengedje magát. Nincs olyan nő, akit ne lehetne elélveztetni és ha elég időt szánunk rá, akkor biztos, hogy sikerül is. Vagyis, parázás helyett inkább figyeljünk oda a testi reakciókra, mert attól, hogy valaki nem nyög pornósan, nem vonaglik, vagy nem üvölt, hogy “igen, bébi, ez az!”, még élvezheti, amit csinálunk vele. Csak ő olyan csendes fajta. 

tumblr_nlcnpm9LAM1qjdnyzo1_1280

Egyetlen jó tanácsot tudok adni, ami mindenféle szexuális parára, frusztráltságra és visszatérő problémára megoldás lehet. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! Na jó és, persze, az őszinteség! 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Ronea says:

    Én ezt úgy küszöbölöm ki, hogy elmondom minden férfinek az elején, hogy szex előtt mosakodunk, alapszabály. Én is ő is. Így megszokják. 😀

  2. Lin says:

    És egy dologtól viszont sokan nem paráznak: Mi van, ha nem vagyok tiszta?… Drágáim NEM akarok férfi WC szagot érezni!!! Az előző barátnőid bírták, ha nem fürödtél pár napig? ?!!! Mi van? Hol nőttek fel?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!