Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Bosszantó vagy szexi?

Némelyikről én magam sem tudom eldönteni, sőt, van, hogy pasinként/alkalmanként változik a hozzáállásom…

Tegnap épp nálam járt Francis. Elég lehengerlően álltunk neki a szexnek. A testem kész volt már rá, az agyam korántsem. Ezért, miközben döngettünk ezerrel nekem mindenféle gondolatok jártak a fejemben. Aztán, volt egy pillanat, amikor már közel voltam az orgazmushoz (igen, a testem függetlenül kósza agyamtól képes reagálni a jóra), előrehajtottam a fejem, hogy belesimuljak a mellkasába. Ő belemarkolt a hajamba és hátrafeszítette a fejem (neeeem, ez nálunk teljesen normális), mert imádja nézni, miközben elélvezek. Na, ez volt az a pillanat, amikor az élvezetek kellős közepén agyam egyik nyughatatlan monitora feléledt és elkezdett azon elmélkedni,

hány ilyen dolog lehet még a szexben, ami néha annyira jó és szexinek érzem tőle magam, néha viszont bosszantó és elveszi a hangulatot.

szexi

Megosztom veletek miket találtam:

1. Kezdjük mindjárt a bámulással. Nem értek egyet azzal a ténnyel, hogy csak a férfiaknak fontos a látványt, mert szerintem a nők is ugyanannyira szeretik látni “munkájuk gyümölcsét” a férfi arcán, vagy szerszámán. Vagyis, vannak olyan helyzetek, amikor félig lehunyt szemünk mögül jó kilesni és a vágy tetőzéseként megpillantani a másik átszellemült arcát, ahogy épp olyan csodát él át, amit mi okoztunk neki. Fiatal korom óta tudom, hogy a férfiaknak elégtételt okoz, ha a nő arcán az orgazmus fájdalmas-édes érzését látják. De, azért, ennek sem kell átmenni megveszekedett bámulásba, amikor már szinte elvárás az, hogy te valami olyan érzelmet produkálj az arcodon (is), amitől neki dagadhat a mája. 

Nem mondhatnám, hogy a pasi iránti érzésekkel függ ez össze, hiszen imádom Francist és a szexet is vele. Többnyire szeretek örömet okozni neki a látvánnyal is, szerintem tegnap a hangulatom nem volt azon a ponton, hogy még azzal is foglalkozzak, milyen fejet vágok szex közben. És, persze, a pasik végtelenül zavarba tudnak jönni, ha rájönnek, hogy én is fel-felpillantok cumizás közben és “lecsekkolom” jó-e amit csinálok. Pedig, számomra ugyanolyan izgató. 

szex-buli-utan

2. Aztán másodiknak (mivel elkezdett hevesen ujjazni, előtte jól benyálazva), jött a nyálkérdés. Van, aki tényleg úgy szereti, ha tocsog, szörcsög, csúszik. Van, amikor nekem is épp olyan kedvem van, de van, hogy jobban esik egy kis dörzsölős szárazság. Főleg, mert alapból nem nedvesedem túlságosan, ezért sokszor, amikor magammal játszom, akkor sem úszok a nyálban. Ez viszont, lehet, hogy csupán érzelmi kérdés, mert régebben, amikor még dolgoztam, akkor ki nem állhattam ha a pasi a napi nyáltermelése felét nálam hagyta. Francisszel viszont van, amikor még akár jól is esik. Persze, azért ő sem tocsog annyira.

Ennek durvábbik formája a köpködés. Lehet, hogy ha nagyon szeretek valakit, vagy nagyon jó vele, akkor nem állítom le, ha esetleg a puncimra, vagy az ujjára köp szex közben, de megint a munkához visszanyúlva, eleve kizáró ok volt az adatlapomon a nyáladzás ezen formája. Persze, biztosan vannak olyan lányok, akik meg azt találják végtelenül szexinek, ha mindenhol csúszósak és nyálkásak, mint az angolna. 

dog-drool_New

3. A csúnya szavak következnek a listán. (Nálunk ez alap, amikor ő nagyon be van gerjedve, akkor ki szokott csúszni a száján én pedig imádom mondogatni, hogy basszál még és hasonlók). A legtöbb nő számára ez megalázó, vagy kellemetlen, amikor a szenvedély hevében a pasiból kicsúszik, hogy ribanc, vagy kurva, vagy szétkeféllek, vagy bármi ilyesmi. Még a Szex és New York egyik részében is feldolgozták ezt, ahol Charlotte más szempontból igencsak ideális pasija dugás közben mindig lotyónak hívta a lányt. Ez annyira zavarta őt, hogy nemcsak a szextől, de a pasitól is elment a kedve. 

Ez, számomra, abszolút helyzet/pasi függvénye. Ha valaki lehengerlően domináns az ágyban, ha keményen megdolgoz minden szempontból, akkor automatikusan jönnek a számra a csúnya szavak, amikkel “biztatom”, hogy még jobban veszítse el a fejét. Attól viszont mindig borsózik a hátam, amikor egy lagymatag fószer, a saját, mielőbbi kielégülégsének reményében elvárja, hogy minden második szavam valami csúnyaság legyen, miközben kicsit sem érzem magam felizgatva. Annak ellenére, hogy a hétköznapi életben is szeretek káromkodni, szex közben nem feltétlenül ez az azonnali ingerenciám. 

4. Majd elfelejtettem, pedig rosszul tudok lenni tőle! A fülpiszka. Na, ez meg, azt hiszem, öregségem jele… (hehe, már, ha van olyanom egyáltalán ilyen ifjú, fitt 38 évesként). Emlékszem, hogy tinikoromban cseppet sem zavart, ha smárolás közben-után-előtt a fickó végigzongorázta a nyakamat, aztán kicsit feljebb csúszva a fülembe is belenyalintott. 

Már jó ideje azonban képtelen vagyok elviselni. Ha érzem, hogy egy pasit ez izgat, akkor én magam is maximum a fülcimpáját veszem a számba, azt harapdálom, szívogatom egy kicsit, de eszemben sincs tehén módjára benyalni neki. Saját részről, ha valaki nyaknál feljebb próbálkozik, akkor bármilyen romantikus is a hangulat, mindig muszáj szóvá tennem, még azt is megkockáztatva, hogy eltörik a pillanat varázsa. Mert, ha meg hagyom, akkor nekem megy el mindentől a kedvem. Érzékeny a fülem és rögtön úgy érzem, megfájdult/begyulladt/telement nyállal. 

de9a044d213a082830afe69a8148bca6

5. Bimbótekergetés/harapdálás – én speciel nagyon szeretem. Előjátékként. Egy darabig. De, amikor már mondjuk volt két ciciorgazmusom és a pasi még mindig úgy rágcsálja, mintha sárgarépa lenne, vagy süvegcukor, akkor legszívesebben először is lekevernék neki egy jókora taslit, aztán hanyatt dönteném, ráülnék és én kezdeném el harapdálgatni az ő…. bimbóját. 

Vagyis, ez a játszadozás addig jó csak, amíg az érzékeny gombocskák túlérzékennyé nem válnak. Onnantól fogva igazi kínszenvedés. Plusz, van olyan, pasik és csajok között egyformán, aki egyáltalán nem viseli el. Volt olyan vendégem, aki csak úgy tudott elélvezni, ha szinte letekertem a bimbóit a helyükről, de olyan is, aki sikított, amint hozzáértem, hogy “jajj ezt utálom”. 

Amondó vagyok, finoman lehet szívogatni, harapdálni, becézgetni, ha van rág igény, de el kell fogadni, hogy idő után ez már nem annyira jó és akkor valami másba kell fogni. 

Nekem ez az öt dolog jutott eszembe, kíváncsi vagyok, 

ti még mit tudnátok hozzátenni a listához? Számotokra mi szexi és/vagy bosszantó a szexben? 

tumblr_nk9nrd1vty1qjdnyzo1_1280

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!