Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Egy régen várt kaland

Damien, az örök visszatérő az életemben. Hihetetlen, hogy 14 év után még mindig életem szerves része. 

A barátság, amiről sosem gondoltam volna, még néhány hónappal ezelőtt sem, hogy emberileg lehetséges közöttünk. Az évek során annyi mindenen mentünk keresztül, mire végre normalizálódott a viszonyunk, hogy néha még most is képtelenségnek tűnik. 

De, végre itt van, betoppan hozzám, átölel és mély, szexi hangján mosolyogva köszön:
-Szia kicsim, végre eljutottam hozzád!
Tudom, hogy a környezet még messze nem ideális ahhoz, amit ő megszokott maga körül, de hát nem is lánykérőbe jött. Hanem, hogy végre, annyi év után megtudjuk, lángol-e még az a tűz. Igazából mindig jó érzés volt rágondolni, büszke vagyok arra, hogy a barátságát magaménak tudhatom és emellett nagyon szexi pasinak tartom. Éget a kíváncsiság, milyen lesz vele vízszintesbe kerülni.

Ahogy átölelem a nyakát, belebújok a karjai közé és forrón megcsókol érzelmi vihar söpör végig rajtam. Mindig, életem nagy részében, mióta ismerem, fura vonzást, még furább szeretetet érzek iránta. Tudnom kell, hogy jól van, hogy minden rendben vele, hogy boldog. Sosem unom meg, amikor a trófeáiról, a családjáról, vagy a hétköznapjairól beszél. Most mégsem a szavaira szomjazom. 

Nem sietünk el semmit. Még mindig a küszöbön állunk, csókolózunk és közben érzem, hogy ő is belemosolyog ebbe a csókba. Olyan természetes vele smárolni, mint levegőt venni. Amikor egy pillanatra elenged mind a kettőnk szeme csillog, ártatlan örömmel. Aztán újra az ajkaimra hajol és képtelen vagyok tisztán gondolkozni. Nem akarok már semmi mást, csak vele lenni, élvezni az érintését, a csókját, a közelségét. 

kiss-rain-wet-couples

Jó sokára érünk el a hálószobáig. Leheveredünk a hatalmas ágyra és beszélgetni, bohóckodni kezdünk, mint két gyerek, akik pizsamapartit tartanak. Aztán eljön a pillanat, amikor rám néz és rögtön megváltozik a szoba levegője. Tudom, hogy most már egy másik játék veszi át a szerepet. Magához ránt, megcsókol, miközben kibontja a hajamat és beletúr. Fura módon, mindig nőnek, szexinek és vágytól szétrobbanónak érzem magam mellette. Szorosan simulok hozzá, de a keze közben már a mellemre téved. Simogatni kezdi én halkan nyöszörgök. Ismerős az érzés, a homályos emlékek előkúsznak, tudom, hogy csináltunk már ilyet, nagyon-nagyon régen. De most nem akarok gondolkozni, átadom magam az élvezetnek. 

Az én kezem sem marad tétlen, lassan levetkőztetem, aztán már mind a ketten meztelenül fekszünk az ágyon és átadjuk magunkat a szenvedélynek. Tovább csókolózunk, ahogy egy kis időre fölé gördülök. Törökülésbe helyezkedem a derekán, félresimítja a hajamat az arcomból és én nem bírom ki, hogy ne mosolyogjak rá. Kell nekem! zakatol a fejemben és kicsit hihetetlen, hogy nincs egyetlen akadály, nincs több ok, amiért ne tennénk meg. Lehajolok, most én csókolom meg gyengéden, miközben a kezem a lábam közé téved, ahol a férfiassága már mindenre készen mered. 

Váratlanul megfordít, én kerülök alulra. A kezemet a fejem fölé húzza és rám parancsol, hogy ne mozduljak. Amikor végre, ennyi várakozással töltött év után belém hatol úgy érzem, az univerzum mozdult ki a helyéből. Sokkal-sokkal jobb, mint ahogy emlékeztem rá. Megint csókolózunk, miközben a testünk felveszi ösztönös ritmusát és összekapaszkodva kúszunk át a kéj alagútján. 

Fogalmam sincs, hányszor élvezek el vele. Bár nem szeretem a hosszú meneteket, mert az agyam képtelen sokáig koncentrálni egy dologra, vele mégsem tudok betelni. Őrült jó érzés bármi, amit művel velem. Amikor egy kis pihenőt tartunk összehasonlítjuk milyen volt régen és milyen most. Megállapítjuk kacagva, hogy a minőség cseppet sem változott, a kiapadhatatlan vágyakozás sem, amit a másik teste iránt érzünk. 

Wicked-Dreams-32

El sem hiszem, amikor hajnalodni kezd. Az egész éjszakát azzal töltöttük, hogy szerettük egymást, fáradhatatlanul. Most, szerencsére, nem ájultam el, mint anno, az első alkalommal, amit azóta is emleget nekem. Most végigbírtam az éjszakát. Csodálatos, csodálatos élmény volt. És nincs benne teher. Az érzelmi kötelék már több, mint egy évtizede létezik, ezen rontani már nem lehet. Tiszta szívvel, barátsággal válunk el, mert tudjuk, hogy azon, ami kettőnket összeköt már semmi sem változtathat. Még mi, magunk sem. 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Ronea says:

  Aha.Nézd, szerintem nem fair, hogy itt, nyilvánosan beszéled ki. Kérlek, hogy fejezd be, köszi.

 2. Andrea Hegedűs says:

  Akartam -nagyon akartam ,hmmm 9 -hónap kitartás és küzdés, tova szállt mint a pillangó …. küzdeni -kitartani minek? HA nem akar boldog lenni ,hazugságok amik éltetik …megsebezték,és Ő is azt adja , amit kapott ….fél boldognak lenni.Saját veszte okozza a vesztét..ebből soha nem áll fel… csak alább süllyed ….mutatja milyen erős , pedig nem….aki erős az én mert tudtam mit tesz .Fáj de idővel be gyógyul …meg futamodott ,mint mindig..

 3. Ronea says:

  Ilyen a szerelem, mindig a legkékebb mennyország és a legfájdalmasabb pokol közötti hullámvasút…

 4. Andrea Hegedűs says:

  Ronea… Oda figyeltem ,csak rá …mégis eltűnt,a csoda kék szemébe néztem .Őszintén -mélyen csak Ő létezett akkor és most!Félek nehogy újra elveszítsem ,akiért oly rég óta űz – hajt a vágy.A hangja – nevetése -érintése -a csókja … maga az ember , a férfi aki kel nekem a lelke a szíve…az egész lénye …

 5. Ronea says:

  Úgy tudhatom meg, hogy leülök vele, beszélgetés közben mélyen a szemébe nézek és odafigyelek rá… semmiképp sem a kutakodásból…

 6. Andrea Hegedűs says:

  Ha nem látod-nem beszélsz ,hogy tudhatnád ki is Ő valójában? …akit kedvelek vagy több annál, mert érdekel hát utána járok..:)

 7. Ronea says:

  Nem tudom, nem vagyok egy kutakodó alkat. Beérem azzal, ami van… 🙂

 8. Andrea Hegedűs says:

  Valóban így igaz….. tudom nem mindig jó a miérteket keresni ,néha fájdalmas tud lenni.Egyben izgalmas és izgató!Mert tudod a NŐ a Férfit keresi kutatja….A Férfi a pedig a NŐT….:)

 9. Nem kell mindenben mögöttes tartalmat keresni. Néha a dolgok pontosan azok, aminek látszanak… 😀

 10. Andrea Hegedűs says:

  Valóban érdekes ….de tanulságos a sorok közt sétálni….

 11. Ronea says:

  Mert megihlettél kicsim. 🙂

 12. Zoltán Palotaas says:

  Hmmm. Érdekes írás, szó se róla. Megint szárnyaltál baby 😉


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!