Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Egy őrült hármas

Annak, ahogy három ember élvezi egymással a szexet rengeteg variációja van. Egy nem hétköznapi következik most. 

Ülök melletted a kocsiban és figyellek. A szemed csillog, néha kapkodod a levegőt, ahogy róla beszélsz. Féltékenység helyett izgatottság vesz erőt rajtam, érzem, ahogy az ereimben forrni kezd a vér. Egyetlen gondolat dobol csak az agyamban: le akarlak szopni! 

Annyira férfias vagy, olyan szexi, ahogy mesélsz a parancsokról, amiket az a másik gondolkodás nélkül követ. Igen, tisztában vagyok vele, hogy én ezt képtelen lettem volna megadni neked. Ezért nem bánom, hogy másnál keresed. Neked, mellettem, nem az uralkodó a szereped, bár, amikor néhányszor ilyet játszottunk nem volt ellenvetésem. De, sokszor, még azok is úgy történtek, hogy én irányítottam, hogy uralj engem. Ha rólad van szó, annyira tökéletes alany vagy, nehezen engedem ki a gyeplőt a kezemből. 

kisslovecouplekissingphotographycar-b2ab9aee3545b33fe2dfa0683aa8e195_h

Mégis, ahogy tovább mesélsz egyre szexibbnek érezlek és elkap a vágy, hogy tegyek valamit. A sliccedre csúszik a kezem. Egy pillanatra megakad a hangod, de beszélsz tovább. Amikor érzem, hogy megkeményedik alattam, váratlanul a telefonodon is megjelenik egy üzenet. Ő ír. Kajánul elmosolyodom, kihántom bugyrából a farkad és játszani kezdek vele, míg te a telefonon pötyögsz. Tudom, hogy nemsokára nehezedre esik majd a koncentrálás, de eszem ágában sincs befejezni. 

Sőt, inkább egészen mélyen letolom a torkomra, amennyire csak a szűk fülkében hozzá tudok férni. A kezem a golyóidat simogatja, aztán a nyelvemmel is becézem őket. Felnyögsz, egy pillanatra a fejemre teszed a kezed és lenyomod, aztán már újra a telefonnal vagy elfoglalva. A kezem lendül most munkába, erőteljes mozdulatokkal izgatlak, a nyelvem hegye a makkodat becézi, aztán megint a golyóidat. Közben érzem, ahogy én is nedves leszek. Egy őrült ötletem támad, de abban a pillanatban, ahogy kigondolom, már tudom, hogy meg fogod tenni nekem. 

-Hívd fel! – ejtem ki a számból a farkad és nézek fel rád. Először nem érted, mit akarok, ezért nyomatékosítom a parancsot. 
-Hallani akarom, ahogy elélvez, miközben te instrukciókat adsz, hogy masztizzon. 
Megcsóválod a fejed és úgy nézel rám, mint aki teljesen megőrült. De nem ellenkezel. Sose tetted. Tudod, hogy a végén neked is jó lesz. Tárcsázod a számot, felveszi, beszélsz vele egy-két szót, aztán kihangosítva  tartod a kezedben. Meghallom a hangját és az egész testem beleborzong. Ez őrülten, őrülten szexi helyzet!

Négykézlábra állok az ülésen, kicsit szétnyitom a lábaimat és visszahajolok a farkadra. A fenekem a magasban, a szám mélyen, egészen a farkad tövénél. Csókolgatom, nyalogatom, szívogatom, miközben a kezem sem tétlenkedik. Legalábbis az egyik. A másikkal hátranyúlok, be a lábam közé és feltolom magamnak két ujjamat. Te közben, mintha erre születtél volna, sorban, pattogva utasítod, mit csináljon. Mindjárt szétrobbanok, annyira odavagyok ezért a helyzetért. Mind a ketten halljuk, ahogy lihegni kezd, érzékeny csiklóját simogatva, aztán végre szabadjára engedi magát és visítva, nyögve, szinte hisztérikusan élvez el. 

7b35eba0-0c9c-4540-89c3-723661862723

Nem fogom vissza magam én sem, kéjének hangjai átdobnak a határon, amitől néma csöndben, de hánykolódva élvezek el az ujjaimtól, a farkadtól és az ő hangjától. Már csak te vagy hátra és amikor ráébredsz erre már engeded is el magad. Telelövöd a számat, hatalmasat nyelek, hogy eltüntessem, aztán halkan lenyalogatom, nehogy bűnjel maradjon. 

Újra felveszed a telefont, elköszönsz, leteszed, aztán, ahogy felegyenesedem, csak bámulsz engem. Fogalmad sincs, mit kéne érezned, vagy mondanod nekem ezután az őrült élmény után. Kavarognak benned a kimondatlan dolgok, de nem is érzem szükségét, hogy túllelkizzük az egészet. 
Megkönnyítem a dolgot, hozzád bújok, cicásan, ahogy szereted. Átölellek, a nyakadba fúrom a fejem és azt suttogom: “ne beszélj, értelek anélkül is”. És ott maradunk némán, forró ölelésben, ennek a különös szexkalandnak az emlékével a gondolatainkban. 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Ronea says:

    Ennek igazán örülök… szólj, ha szeretnéd kipróbálni élőben is. 😛

  2. Katalin Ornyik says:

    Ez engem is renkivűl felizgatott.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!