Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Szexi fehérneműk moletteknek

Egy átlagos alkatú nő akármelyik áruházba bemegy, ott könnyedén talál magának valami csipkéset, valami selymet, valami tüllt, amivel otthon lenyűgözheti álmai pasiját. De mi a helyzet az XL-es méretekkel? Mi hol keressünk? Ehhez ajánlok két helyet, ami nekem már bevált.
 
 

Emlékszem, amikor az esküvőmre készültem, akkor próbáltam életemben először combfixet szerezni. Akárhány üzletbe mentem be, mindenhol azt a választ kaptam, hogy ez csak egyetlen méretben létezik, ha ennél nagyobb vagyok, akkor nem tudnak segíteni. Nos, nem elégedtem meg a válasszal és végül egy fehér csipkecsodát sikerült is beszerezni, amit aztán a harisnyatartóhoz hozzá is erősítettünk és így sikerült viselnem a nagy napon. 

blogpost23

Később aztán, pont annak a nehézsége miatt, hogy az ember még egy szexshopban sem nagyon talál extra méretet, felhagytam a keresgéléssel. Azonban,  a Sors úgy hozta, hogy több mint egy évvel ezelőtt új szeretőm lett. Ő pedig kifejezte igényét arra, hogy szeretné, ha az ágyban valami szexit viselnék, amit széttéphet rajtam, amitől annyira begerjed, hogy elveszti az eszét. Nos, ekkor kezdtem újra keresgélni, már az internetet is igénybe véve, hogy megfelelő méretű és megfelelően szexi ruhákat, kiegészítőket találjak magamnak. Az ő egyik feltétele is a combfix volt. Mivel cirka száz kilót nyomok és izmos, vastag combjaim vannak, tudtam, hogy ezt lesz a legnehezebb keríteni. 

Egyszer csak mégis ráakadtam erre a webshopra, akiknek rendes üzletük ugyan nincs, de mindenben nagyon készségesek, akár e-mailben, akár telefonon. Édenkert a neve,  a képre kattintva elérhetitek az oldalukat, ahol rengetegféle szexi fehérneműből és csábítási kellékből választhattok. Ami nagyon tetszett, hogy egyrészt az árak még az elfogadható kategóriában vannak, másrészt, remekül össze lehet párosítani a darabokat. Én végül egy vörös harisnyakötőt választottam, szélesítő pánttal, ami arra jó, hogy ha valakinek szélesebb a csípője, akkor csak betoldja a kapcsokkal és máris nyer néhány centit, illetve fekete, csipkés combfixet. 

Nagyon hálás vagyok nekik, mert amikor először felvettem Francis olyan hévvel esett nekem, ami egyik legjobb szeretkezésünkben végződött. Azóta is emlegeti és sokszor, amikor telefonál, megkér arra, hogy vegyem fel. Nagyon jó érzés, hogy nem kell XS-es méretre fogynom azért, hogy egy számomra és a pasim számára szexinek tartott ruhadarabot méltósággal tudjak hordani. Mert lehet, hogy nincsenek vékony combjaim, de van, aki pont ezt találja bennem szexinek és ezek a harisnyák csak még jobban kiemelik, még vadítóbbá varázsolják a megjelenésem. 

edenkert

A másik online boltot már nagyon régóta ismerem. Bár nem vagyok nagy ruhavásárló, de tőlük évekkel ezelőtt rendeltem téli holmikat. Pulóvereket, hosszú ujjú pólókat. Nagyon jó anyagminőségben, pontos méretben érkeztek, legtöbbjük még azóta is megvan és nem nyúlt meg, a minta nem kopott le róla. Vagyis, ez a bolt is hozta minőség-ár arányban azt, amit én elvárok. 

A Bon-Prixről van szó és mostanában, ahogy kutakodtam az oldalukon, a Sorskerék Facebook oldalához keresgélve inspirációt, észrevettem, hogy nekik is van fehérnemű kollekciójuk. Átválogattam és több olyat is találtam, ami még 48/50-es méretben is elérhető, az pedig már elég nagy ahhoz, hogy tuti jó legyen rám. 

Mivel tudom, a korábbi rendelésből, hogy ők is megfelelő partner, ezért nyugodtan ajánlom, hogy ne csak a hétköznapi ruhákat, az aktuális trendeket, de a szexi fehérneműket is lapozzátok végig, mert érdemes! Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hogy a divat világába is egyre inkább betörnek a nagyobb méretek. Nemrég készült egy felmérés arról, hogy (angol méretben számolva) a legtöbb nő, aki betért egy ruhaboltba a 14-es méretet keresi, miközben az üzletekben csak 12-ig tartanak. Jó, hogy ezen már a nagy ruhagyártók is elgondolkoznak és szerintem az embernek nem kellene kényelmetlenül éreznie magát ruhavásárlás közben csak azért, mert szeret molett lenni és néhány plusz kilóval is szexinek, magabiztosnak érzi magát. 

bonprix_-logo

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!