Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Bradley Cooper a szexi buszsofőr

Ez egy vendégtörténet egy rajongó jóvoltából, aki, ahogy a sorokból kitűnik, legalább annyira szereti élvezni az életet, mint én. 
René igaz meséje.
 

Ez is egy ugyanolyan reggel volt, mint a többi. Kicsit fáradtan, álmosan húztam össze magamon a kabátot és azt találgattam, vajon melyik kedvenc sofőröm lesz ma a buszon? 
Ahogy felléptem a járatra és szembetaláltam magam világítóan kék szemével önkéntelenül mosolyra húzódott a szám. Nem tudom, mi történhetett, de hirtelen szikrázni kezdett közöttünk a levegő. 

Gyorsan a helyemre ültem, de mindvégig, az utazás alatt úgy éreztem, szemmel tart engem. Mintha az elmúlt hetekben csak és kizárólag erre a pillanatra készült volna, hogy végre összesisteregjünk. Nekem sem lett volna ellenemre a közelebbi ismeretség, rövid, barna hajával, mackós alkatával biztonságérzetet keltett bennem és bizony, ha jobban belegondoltam, milyen lenne a karjaiba bújni, akkor odalent automatikusan nedvesedni kezdtem. 

Így esett, hogy mielőtt leszálltam voltam olyan bátor, hogy a kezébe nyomjam a telefonszámomat. Reménykedtem benne, hogy nem tévedek és tényleg ő is vonzódik hozzám, nem csak egy újabb hülye liba leszek, aki zaklatja őt. 
Nem sokáig hagyott kétségek között, este, pont lefekvés előtt érkezett az első sms: “Szia édes! Örülök, hogy megadtad a számodat, így megbeszélhetjük mikor mész el velem…” – tetszett, hogy ilyen kétértelműen fogalmaz, a bőröm rögtön lángra gyúlt a szavai hatására.

Üzenetek jöttek-mentek a következő hetekben, amik lassan hónapokká nőttek. Tetszett az, hogy figyelembe veszi még alig húsz évemet és nem lerohanni akar. Jól esett az is, hogy mikor legközelebb együtt utaztunk, akkor megnyílt nekem és nagyon sokmindent elmesélt a családjáról. Őszinte volt velem és különlegesnek éreztem magam attól, hogy megbízik bennem. Közben pedig, akárhányszor ránéztem, egyre jobban és jobban kívántam. Folyton beugrottak a szavak az smseiből, amitől aztán apró ingerek ezrei futottak szét bennem. 

Újra és újra elképzeltem, milyen lesz majd vele a szex. Mert, bár nem siettünk el semmit, mégis tudtam, hogy előbb-utóbb meg fog történni. Abban a pillanatban, ahogy mind a ketten készen állunk rá. 
Ez november egyik esős délutánján következett be, amikor a szeretők legjobb barátja, a jótékony félhomály már rátelepedett az egész városra. Rám csörgött és mikor kimondta a mágikus szavakat, lenne-e kedvem randizni vele, akkor hirtelen úgy éreztem, egy egész hordányi pillangó szabadult el a gyomromban. Egy kicsit talán meg is szédültem az izgalomtól, ami elfogott. Ezután rögtön igent mondtam, aztán izgatott készülődésbe kezdtem. Hirtelen azt sem tudtam, mit vegyek fel, mennyire sminkeljem magam, egyáltalán érdemes-e remegő kézzel szempillát festeni? 

Valahogy mégis elkészültem és remegő lábakkal, kavargó gyomorral, de eltökélten értem ki a buszpályaudvarra. Felszálltam mellé a járműbe, ahol be voltak húzva a függönyök és mivel már kint is sötét volt és tengernyi busz állt még körülöttünk, ezért csekély volt az esélye a lebukásnak. De abban a pillanatban, amikor a szemébe néztem és ő rám mosolygott tökéletesen el is feledkeztem minden kétségemről, félelmemről. Újra azt a jól ismert biztonságot éreztem, ami a közelében mindig elfogott. 

szerelem-a-buszon

Most sem sietett el semmit. Beszélgetni kezdett velem, aztán, hogy éreztesse, most tovább fogunk lépni, a szexre terelte a szót. Arra volt kíváncsi, mit is szeretek az ágyban. Nem igazán tudtam értelmesen válaszolni, hiszen csak egyetlen szó dörömbölt a fejemben már hetek óta “téged”. Ezt elfulladó hangon ki is nyögtem, mire odahajolt hozzám és a nyakamat kezdte csókolgatni. Az egész testem beleborzongott, annyira jó érzés volt. Mintha az éhség, amit felébresztett bennem hirtelen enyhülni kezdett volna. 

Amikor aztán összeforrtak az ajkaink olyan szenvedély szabadult el bennem, amiről nem is gondoltam volna, hogy ilyen fiatalon képes lehetek rá. Minél közelebb akartam érezni magamhoz, ezért hozzásimultam. Ő azonban továbbra sem akart elsietni semmit. Gyengéden eltolta férfiasságán kutakodó ujjaimat és azt mondta, én vagyok az első, azt akarja, hogy nekem jó legyen. Azt hiszem, ebben a pillanatban nagyon szerettem őt és sokat nőtt a szememben. 

Mire észbe kaptam már ki is kapcsolta a melltartómat. Amikor a bimbóimat kezdte becézni majdnem megőrültem a gyönyörtől, pedig a java még csak ezután következett. A nyelve nedves nyomokat hagyott a bőrömön, amik égettek, ahogy egyre lejjebb kúszott. Elérte a szeméremdombomat, belenyalt testem legérzékenyebb pontjába, aztán erős, szexi ujjait is segítségül hívta, hogy még feljebb korbácsolja bennem a szenvedélyt. Csak nyögdécselni volt erőm, már nem is tudtam igazán tisztán gondolkozni. De nem is akartam. Átadtam magam a becézésének, a kényeztetésnek és szeretetnek, ami csak úgy sugárzott belőle. Jó lett volna, ha a pillanat soha nem ér véget, de miután majdnem a csúcsra értem vele én is tenni akartam. Visszaadni a gyönyörből amit okozott nekem, hogy ő is fejvesztve sóhajtozzon az én ajkaim, kezeim által. 

Óvatosan a számba vettem, közben a kezemmel is csúszkáltam rajta. Ahogy a mohóságom felszínre tört végre belőle is kiszakadt egy nyögés én pedig büszkének éreztem magam attól, hogy ilyen hatással vagyok rá. Nem is bírta sokáig, azt mondta, bennem akarja érezni magát, ezért hanyatt döntött, szó szerint maga alá gyűrt és lassan, túlságosan is lassan, de végre belém hatolt. Belekapaszkodtam, szorítottam magamhoz, az ajkunk pedig újabb végeláthatatlan csókban forrt össze. Még soha, senkivel nem éltem át ilyen hőfokú szenvedélyt. Nagyon vágytam már elélvezni tőle, általa és ez hamarosan be is következett. 

Egyikünk sem bírta tovább, az elnyújtott előjáték, a hónapok óta tartó vágyakozás most tűzgolyóként robbant szét bennünk. Elélveztünk, egyszerre, hangosan, egymásba kapaszkodva, mint egy tornádó egyetlen túlélői. Sokáig nem engedtük, hogy a valóság visszalopakodjon közénk. Nem akartuk elengedni ezt a tökéletes pillanatot, amit hosszú idő után végre megélhettünk. Csak szorítottuk a másikat, bámultuk egymást és mosolyogtunk, mint két vásott kölyök, mégis elégedetten. 
Köszönöm édes! azóta vártam ezt pillanatot mióta odaadtad a telefonszámod… ” – súgta a fülembe. Aztán kihúzódott belőlem és elkezdtük rendbe szedni magunkat, mert lassan el kellett indulnia a járatnak. 

dfd4bba5b65123a78c9d9853a97b436b

Egy kis bizonytalanságot éreztem, talán egy kis szégyent is, hogy odaadtam magam egy nős embernek, mert fogalmam sem volt, most hogy lesz tovább. Ő azonban megint megmutatta, hogy igazi úriember és rögtön mondta, szeretné, ha nem csak egy alkalom lenne ebből. Megkönnyebbültem, hogy ő is ugyanannyira várja a folytatást, mint én. Jó érzés volt, ahogy öltözködés közben néha a fenekemre csapott én meg sikongattam. Kielégültnek, boldognak éreztem magam mellette. Rám mosolygott, azzal a szédítő Bradley Cooper mosolyával én pedig legszívesebben újrakezdtem volna mindazt, amit az elmúlt órában csináltunk egymással. 

De egyelőre beértem azzal a tudattal, hogy lesz még következő alkalom. 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!