Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Egy őrült nap

Vannak olyan reggelek, amikor már eleve úgy ébredek, mintha egész éjjel erotikus mozi folyt volna a fejemben. Ilyenkor, mint egy éhes szörnyeteg, feltámad bennem az olthatatlan vágyakozás. Muszáj kezdenem magammal valamit. Először, persze, próbálom lekötni agyam értelmesebbik részét és a szexuális energiáimat a munkában kamatoztatni.

Ez ideig-óráig működik is, de aztán újra és újra bevillan egy-egy kép, jelenet, mondat, amitől sutba dobhatom az egészet és a vágyakozás egész testemet elönti. Csak bámulom a hülye monitort, mint egy sóbálvány, miközben a testemben villámok cikáznak és sajogni kezd az ölem. Utálom ezt a kielégíthetetlen állapotot. Muszáj tennem valamit!

Hirtelen ötlettől vezérelve kisétálok a kertbe. Meztelenül. Már attól majdnem elmegyek, ahogy a napsugárpászmák belenyaldosnak testem izgatott “réseibe”. Nekitámaszkodom a falnak és a kezem automatikusan a testemre siklik. Belemarkolok a mellembe, már nem tudom, hogy kívül, a forró napsugaraktól, vagy belül az emésztő tűztől vagyok-e forróbb. Ahogy a bimbómat morzsolgatom halkan nyögdécselni kezdek. Agyamban száguldoznak a gondolatok, hagyom őket, végül úgyis kitisztul a kép és rájövök, mivel is csillapíthatnám ezt az őrületet.
Másik kezemmel bekúszom a lábam közé és meglepődve tapasztalom, hogy lucskosan nedves vagyok. Feldugom az egyik ujjamat, persze, vékony is, rövid is, tudom, hogy semmi olyat nem okozhatok vele ami kielégüléshez vezethetne. Kihúzom magamból és a csiklómat kezdem dörzsölni vele. Egyre hangosabban tör elő belőlem a kéj, bár ez még messze nem az a szint, ahol összeborul a föld és az ég.

tumblr_n8ldd14WW71qjdnyzo1_1280

Végül agyam ringlispílje megállapodik és egy tárgyat mutat, ami akár még jó is lehet. A dezodorom. A hálószoba asztalán. Egy kicsit még simogatom magam, de most, hogy az ötlet már megvan, szexuális szörnyetegem húsomat tépve tombol bennem, hogy menjek és csináljam. Így aztán ellököm magam a faltól, elengedem a duzzadó csiklómat és visszasietek a házba. Ledőlök az ágyra kezemben a kinccsel és megkeresem a legjobb pozíciót, ahogy kényelmes és hatékony.
Először feltérdelek, megkapaszkodom az ágy támlájában és a deo hűs fémkupakját forró nyílásom bejáratához illesztem. Lassan ráereszkedem és lovagolni kezdek, miközben a súlyommal a helyén tartom. Szabaddá vált kezem a csiklómra simul megint és addig csinálom az ütemes fel-le mozgást, míg szét nem robban körülöttem a szoba és apró szilánkokra nem esik bennem az orgazmus.

Lerogyok a párnámra, a flakon még mindig bennem és tudom, hogy ez csak az első menet volt. Kis idő múlva, amikor újra bizsergést kezdek érezni a hasam alá csúsztatom a kezem, egészen addig, míg meg nem találom a doboz végét. Megmarkolom és brutális keménységgel tolom magamba újra és újra. Közben a szeméremdombom a lepedőhöz dörzsölődik és a pamut anyag kellemesen kínzóan izgatja legérzékenyebb pontomat. Most már hangokban sem fogom vissza magam, sikoltozva követelek magamtól többet és többet. Még! Még! – biztatom magam, serkentem egy újabb észvesztés felé. A fejemben közben jelenetek villannak fel. Elképzelem, ahogy egy férfi ül a fotelben az ágyammal szemben, tehetetlenül és elkerekedett szemekkel bámulja mit művelek. Érzem a vágyakozását, hogy szeretne megérinteni és szinte magam előtt látom a mozdulatokat, ahogy a kötelékeit rángatva szabadulna, hogy csatlakozzon hozzám a játékban.

De esélytelen, most nem ennek van itt az ideje. Most csak magammal akarok lenni. Megint elélvezek, hosszan üvöltve és rángatózva, csak lassan engedem el a sprays flakont, a kezem alattam marad és csak pihegek kimerülten. Végül egy harmadik menetre készülve a hátamra fordulok. A lábaimat az égnek emelem, minél magasabbra, a combom alatt átvezetem az egyik kezemet, annak középső ujja különleges feladatot kap majd. Már a gondolattól is borzongok és szörnyetegem láncait tépi bennem, türelmetlen várakozásában. Nem, még mindig nem volt elég neki. Telhetetlen dög. Újra megmarkolom a dobozt, jóleső fogása feltámasztja bennem a vágyat, hogy egy igazi hímtagot szorítsak. A fejemben elindul egy film, ismeretlen férfi, az arcát nem is látom, csak vastag, eres, meredező szerszámát, ahogy az ágy fejénél közelít felém, majd ellentmondást nem tűrően betolja a farkát a számba, le, egészen a torkomig.
Ennél a jelenetnél kezdem el újra dugattyúzni magamat. Amikor fantáziabeli partnerem heves szopatásba kezd ujjam, ami eddig nyugodtan téblábolt a fenekem rózsájához illeszkedik és nyomást gyakorol a másik nyílásomra. Felnyögök, kétségbeesetten, annyira szeretném, hogy valaki jól megcsináljon ott is. De, egyelőre, beérem az ujjammal is. Nem is kell mélyen magamba vezetnem, a kéj máris vulkánként ömlik végig rajtam. Felszűkölök, ahogy a pillanatnyi fájdalom keveredik az isteni gyönyörrel és nem tudom tovább tartani magam. Ájulás állapota jön létre, egyetlen ép gondolatom sincs már. Fejemben összekavarodnak a fantáziaképek az emlékekkel, a kezem fáradhatatlanul tömködi a testemet és rángatózom míg csak teljesen ki nem merülök.

tumblr_n8ldb6ouHt1qjdnyzo1_1280

Meg sem mozdulok, észrevétlenül átlibbenek az álom vékony pókhálós, titkos ajtaján és beleszundítok a délutánba. Már sötétedik, mire magamhoz térek, a botcsinálta játékszerem még mindig bennem szunnyad, ujjaim az ölemre simulva várják az újabb parancsot. Felmérem szörnyetegem helyzetét, aki félig-meddig elégedetten a sarokba húzódva nyalogatja a szája szélét. “Azért egy kis ráadás még beleférne!” – suttogja nekem, mire a kezem lustán megmozdul és újra elmerülök az érzéki mezőben, ahol az orgazmusokat aratják.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!