Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Duplán jó

Azok a legjobb és egyben legfurább napok, amikor mindkét pasinak jelenése van. Nemrég történt, hogy meg akartam őket lepni, sőt valami perverz kisördögként, egyre hajt a kíváncsiság, hogy ha mindkettejüket ugyanabba a helyzetbe sodrom, akkor mennyire reagálnak másképp.

Szóval, először is, kiengedtem a hajamat, amit előző este mostam meg,  már majdnem a fenekemig ér, belőttem olyan igazi, vad loboncosra, aztán kisminkeltem szolidan (szempilla spirál alul-felül, rózsaszín szájfény), végül magamra fújtam a kedvenc illatomat, ami érezhetően bejön nekik, az Impluse Incognitóját, gyerekkorom dezodorát.

Ezek után már csak egy rózsaszín melltartó kellett, ami jól kiemeli a mellemet, fölé egy rózsaszín, csipkés, flitteres, elöl nyitott hálóing, nagy fodrokkal a mell részén, hogy egyből oda tévedjen  a tekintet, majd a kedvenc magassarkú szandálom. Orgonaillat pasija még ezen felül kapott fekete, csipke combfixet és vörös harisnyatartót, mert tudom, hogy az a kedvence.

tumblr_mwevxqqXBM1qjdnyzo1_1280

Először Acélbárd pasija érkezett, én a fürdőbe bújtam, hogy az utolsó simításokat elvégezzem és belebújjak a topánba. Ahogy sétáltam felé a folyosón és meglátott nekem rögtön vigyorognom kellett. A szeme elkerekedett és gondolkozás nélkül jött ki a száján “olyan rohadt gyönyörű vagy!”. Naná, hogy ez megadta a liezon alaphangulatát, lefektetett hanyatt az ágyra, a lábaim a magasban és elkezdett nyalni. Annyira jól csinálta, nem sietett, nem volt benne “teljesítmény kényszer”, érezhetően élvezte a pillanatot ő is, én is. Többször megállt, néha már azon a ponton, amikor majdnem felültem és lekevertem neki egy pofont, hogy “baszki, fejezd már be, mert megőrülök!”, de aztán nem tettem, mert pont ez volt a lényeg. Imádom, ha húzzák az élvezetet, ha a végsőkig fokozzák. Aztán, egyszer csak nem volt több opció, sikoltva, rángatózva, tökéletes fejvesztéssel élveztem el és utána csak feküdtem tovább az ágyon, pihegtem, lehunyt szemmel.

És akkor jött a meglepetés. A legfurább az volt, hogy az élvezésem pillanatában az agyamban elindult egy film, hogy mi lenne ha most rám feküdne és belém dugná végre a farkát. Ahogy ezt kigondoltam, már éreztem is, hogy rám nehezedik és egy határozott mozdulattal felöklel. Majdnem azonnal újra elélveztem, mert őrületesen szexi volt, hogy kitalálta a gondolatomat. Tökmindegy, hogy csak a saját ösztöneit követte, jó volt ez a harmónia és egy elképesztően dögös szeretkezés lett belőle. Azt akartam, hogy soha ne érjen véget, és azóta is mindig vágyom rá. A végén az ágyra térdeltem előtte, bekaptam, amilyen mélyen csak tudtam és élveztem, ahogy sós nedve végigcsorog a torkomon.

Később, egy kis pihenés után úgy döntöttem, ebből az élményből vissza kell adnom neki valamit. Elkezdtem játszani vele, a farkával, a golyóival, a fenekével. Tudom már mi az, amitől beindul és még ha egyetlen hangot sem ejt ki, akkor is tudom, mikor van az élvezés határán. Addig húztam, míg könyörögni nem kezdett, hogy legyen vége. Ezt a hangot szeretem a legjobban hallani tőle. Ettől mámoros leszek, hatalom ittas és igazi férfinek érzem magam.

tumblr_mwvg0zR2Bi1qjdnyzo1_1280

Kimerülten, szeretettel telve engedtem útjára és ültem le a gép elé, amikor alig egy fél óra múlva csörgött a telefon és Orgonaillat pasija jelentkezett, hogy mindjárt jön. Felsóhajtottam magamban, a szívem megtelt szerelemmel és rohantam, hogy őt is a megfelelő formában fogadjam. Amikor megérkezett szintén beküldtem a szobába, majd utána mentem a már előbb leírt szerkóban. Konkrétan beléptem és nem tudott megszólalni. Láttam az arcán a csodálatot, a szeretetet, a “húbazmeg”-et. Hozzámérni is alig mert, de aztán, amikor pajkosan meglibbentettem a baby dollt, hogy lássa a csipkés combfixet, akkor meszeltek nála. Nem jutottunk el az ágyig,  az ajtó elé, a szőnyegre döntött le és kb. három másodpercen belül bennem volt. Addig dugott, míg kérlelni nem kezdtem, hogy annyira felpörgette az érzékeimet, nem megy tovább. És még akkor sem szállt le rólam. Nem tudott betelni velem, még egyet és még egyet és még egyet akart. Végül csak azért szállt le rólam, mert majdnem elsült és még nem akart.

Magával húzott az ágyra, hanyatt feküdt és egyértelművé tette, hogy a számé a főszerep. Imádom szopni, nem tehetek róla, annyira élvezi, hogy attól én is majdnem elélvezek. Próbáltam játszadozni vele is, de ő nem az a fajta, aki ezt hagyja. Belemarkolt a hajamba, adott egy pofont és ráhúzva a farkára a torkom eszelős kényszerfranciába kezdett, majd üvöltve élvezett el.

Odabújtam mellé, simogattuk egymást és egyszerűen, az előző orgazmus ellenére sem volt képes lenyugodni. Totál kiakasztottam a szerkóval és még mindig nem volt elég. Addig kellett simogatnom, míg alig pár perc múlva megint felállt, ekkor újra cumizni kezdtem, majd meglovagoltam, mert úgy nem igazi az élvezete, ha én nem sülök el közben egyszer-kétszer legalább, majd végül egy kis cicihez dörzsölős kézimunkával fejeztük be, miközben a harisnyás combomat simogatta.

Sajnálatos módon, nem maradhatott tovább, én pedig imádom hergelni még öltözés közben is. Az azért megdöbbentő volt, hogy ennyi jó szex után abban a pillanatban, hogy leültem az ágy szélére, hátradőltem – a mellem még mindig kint a melltartóból – és keresztbe tettem a combjaimat egymáson, hogy kivillanjon a csipke, instant merevedése lett. Már megint. Felnevettem és hitetlenkedve csóváltam a fejem. “Baby, nem hiszem el, hogy még mindig!” – mondtam neki, mire csak megvonta a vállát, férfiasan, büszkén: “Hát látod!” – és dolgára indult álló farokkal.

tumblr_mwm3qwxaEE1qjdnyzo1_1280

Az érdekes ebben az egészben, hogy habár technikailag, szexuálisan nagyon hasonló dolgokat csinálok a két pasival, lelkületében, hangulatában teljesen más az egész.
Acélbárd pasija gyengéd, kedves, szereti, ha irányítom és csak néha-néha tör elő belőle a felülkerekedni vágyás. Odaadó, tanulékony és figyelmes, a legkisebb kellemetlenség, amit nekem okoz is megviseli.
Orgonaillat pasija a bárdolatlan ösztönlény, akinek a fejében minden alkalommal forgatókönyv van, konkrét elképzelése, hogy mit akar csinálni velem és ebbe nekem egyáltalán nincs beleszólásom. Nem hatja meg a “nem akarom”, a könyörgés, az sem, ha azt mondom “elég”. Akkor fejezzük be, amikor neki eljött a pillanat.

Mind a kettő másért csodálatos, és tényleg azóta érzem magam kiteljesültnek, tökéletesen biztosnak az érzéseimben és felülmúlhatatlanul boldognak, mióta mindketten az életem részei. Mindkettejükbe szerelmes vagyok, mindkettőhöz ragaszkodom és megtennék bármit, hogy még nagyon-nagyon sokáig boldognak lássam őket.

 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!