Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

“Bocsi a lányokat szeretem!”

…azt hiszem, ez az a mondat, ami a “Jó napot kívánok!” után a leggyakrabban hangzik el a számból mióta leköltöztem. Legalábbis én így érzem. Ugyanis, az én édes szeretőmmel megbeszéltük, hogy bár ő nyilvánosan nem vállalhat fel, azért igencsak enné a kefét, ha én itt mindenkivel összeszűrném a levet. Meg, igazából, nem is nagyon vágyom egyéjszakás kalandokba bonyolódni. Ez most a szerelem és hűség ideje nálam. Ne kérdezzétek, hogy jutottam idáig, legyetek együtt érzők, és higgyétek el, azért elég jó ez nekem.

Ez azonban nem akadályozza meg a férfiakat abban, hogy ajánlatokat tegyenek nekem nap mint nap. A nézelődésen már rég túl vagyunk, akárhányszor stoppolok és felvesz valaki mindig nagy az esély, hogy a végén “vár is valamit”. Kérdem én, hol van már a felebaráti szeretet? Hogy csak úgy, mert akarunk valami jót tenni aznapra elvisszük a szegény stoppost a közeli városig? Vagy egyszerűen  csak ezek a férfiak – ahogy a pasi barátaim megfogalmazták – amúgy is rárepülnének mindenre, még a söprűre is, ha szoknyát húznak rá. Szóval az a forgatókönyv általában, hogy az utazás végén megkérdezik, megkaphatják-e a számomat, vagy találkozhatunk-e még, mire én közlöm bájosan mosolyogva, “Bocsi, de a lányokat szeretem!“. Szerencsére, ez legtöbbjüknek annyira új és merész info, hogy igazából nem tudnak mit kezdeni vele, kicsit letöröm a lelkesedésüket általa.

Múltkor pl. az egyik figura azonban arra vetemedett, hogy amikor szálltam ki a kocsiból megfogta a fenekemet. Persze, az én életemben ez nem egy olyan ritkaság, valahogy, talán a kisugárzásom, vagy a természetem, vagy a dögös fenekem miatt, de mindig is imádtak tapizni a pasik. Csak mostanában, amikor az  a legerősebb érzés bennem, hogy egyetlen férfihez tartozom, ez kicsit meglepő volt és hajszálon múlt, hogy nem egy könyökössel az arcába viszonoztam “a kedvességét”.

stoppos lány

Szerencsére, azért vannak jó arcok is, pl. a két öregúr, akik majdnem egészen a bankig vittek és remekül elbeszélgettem velük mindenféléről, vagy  fiatal srác, aki múltkor a Tescoból hozott haza és egész úton csak a HIP HOP BOYZ ordított a magnóból, láthatóan tudomást sem vett rólam, mégis majdnem a házig vitt. Szóval a kedvemet nem vették el a stoppolástól, csak eldöntöttem magamban, hogy ezentúl sokkal visszafogottabb leszek, próbálok olyan témákat találni, vagy úgy viselkedni, hogy ne adjak okot a pasiknak arra, hogy túllépjék a határt.
És persze, mindenképp beszerzek egy hivatalos barátnőt!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!