Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Játékok Édenben 4/8.

  Az ágyban feküdtem, Shine mellett és egy pornófilmet néztünk éppen. Egyik kezemmel magamhoz öleltem, a másikkal pedig a távirányítót nyomogattam, hol előre, hol hátra tekerve a filmet, hogy végre valami érdekes részt találjak benne. Legtöbbször már egy sima cumizás is felizgatott, de mivel azon már túl voltunk Shine-nal, ezért tovább pörgettem. Amikor a férfi leültette a kanapéra a nőt és elkezdte lehúzni a bugyiját Shine felsóhajtott mellettem, a mellkasomra hajtotta a fejét és elégedetten felmordult. Tudtam, hogy nagyon szeretné, ha kinyalnám, hiszen ő nem élvezett el ma még, csak engem kényeztetett egészen idáig, de már annyiszor csináltam vele, hogy mindenképp különleges élményt akartam nyújtani. Nem szerettem volna, ha rám un. Szívem legmélyén sejtettem, hogy ez nem történhet meg, mégis kerestem az újabb és újabb kihívásokat.
   Ezért is örültem a barátnője megjelenésének, gondoltam, egy második lány majd egy kis színt hoz az életünkbe, de ő végül folyton Roberttel lógott, aki talán így akart visszavágni azért, hogy Shine mindig csak incselkedett, de soha le nem feküdt vele. Ha már őt nem kaphatta meg, akkor legalább Leilát elcsábította, aki nem is nagyon tiltakozott. Bosszúsan próbáltam elhessegetni kettejük képét és próbáltam újra a filmre koncentrálni. Közben Shine az egyik lábát átvetette az enyémen és éreztem, hogy a nedves ölét hozzádörzsöli a combomhoz. Ettől meglehetős izgalomba jöttem, majd ahogy a tévére pillantottam rájöttem, mit is keresek. A filmen a férfi éppen heves ujjazásba kezdett, majd teljesen váratlanul a nő telespriccelte a férfi kezét. Na! – kiáltottam fel magamban – ez végre valami olyasmi, amit én is szeretnék látni és biztosan Shine is élvezne. Megállítottam a filmet, aztán felhúzva az egyik szemöldökömet kérdőn néztem rá:
-Tudsz te ilyet?
-Ha jó erősen megujjazol, akkor biztosan… – hallgatott el sejtelmesen és  bennem egyből feltámadt a tettrekészség. Kihámoztam a lábamat a lába közül, aztán hanyatt döntöttem az ágyon, kicsit lejjebb húztam, aztán letérdeltem az ágy elé és  lábait visszatolva rászóltam:
-Fogd meg szépen őket, és tartsd meg! – azonnal engedelmeskedett a parancsnak én pedig belefúrtam a nyelvem illatos puncijába.

Miközben Francis a lábam között tevékenykedett én a távkapcsoló után tapogatóztam és újra elindítottam a filmet. Szerettem a pornófilmes nyögéseket, még akkor is, ha néha nagyon művinek tűntek. Ráadásul mostanában elég gyakran élveztem nyalós jelenetekre, talán mert Francis annyira jól csinálta, hogy a nyelvéből soha nem kaphattam eleget. Szerencsére szerette is csinálni, vagyis nem csak kötelességből teljesített, mert én is leszoptam, hanem tényleg élvezte, ha jó sokáig kínozhatott és nemegyszer a lepedő cafatokban volt alattam mire végre engedett elélvezni. Játszadozott velem és ettől csak még erotikusabb volt az egész. Most is nagyon gyengéden kezdte, csak a csiklómat ütögette a nyelvével, aztán, amikor fészkelődni kezdtem alatta, akkor éreztem, hogy az egyik ujját belém vezeti. Annyira nedves voltam már, hogy ez cseppet sem okozott gondot és elégedetten nyögtem fel, amikor mégegy ujját belém tolta és dugattyúzni kezdett. Először lassan, aztán egyre gyorsuló mozdulatokkal. Tudtam, hogy nagyon felizgatja a látvány és már többször szóba került közöttünk a spriccelés, de többnyire annyira intenzív volt amúgy is a szex közöttünk, hogy az ilyen különleges dolgok néha elfelejtődtek. Örültem neki, hogy a film most kihozta belőle a vágyat, hogy így lásson, mert már rég szerettem volna megmutatni neki. Francis tovább folytatta a döfködést és amikor mégegy ujját belém tuszkolta, akkor megragadtam a lepedőt és ívben megfeszült a hátam. A térdeimet automatikusan elengedtem, kalimpált a lábam a levegőben miközben próbáltam ellentartani Francisnak, hogy minél mélyebben tolhassa belém az ujjait.
-Ohhhh…..basszus…. nagyon jól csinálod édesem! – nyögtem, mire ő halkan, férfiúi büszkeséggel telt hangon felnevetett. Én is elmosolyodtam, bár egyre kevésbé tudtam tisztán gondolkozni. Legalább kétszer el kellett élveznem ahhoz, hogy olyan érzékennyé váljak, hogy sikerüljön spriccelnem. Nem is fogtam vissza magam, néhány másodperc múlva az első orgazmus meg is érkezett és én hangosan sikoltva és nyögve élveztem, miközben Francis egy pillanatra sem hagyta abba a puncim támadását.

Olyan keményen állt a farkam, mint a fagyott kutya lába, de végig akartam csinálni a dolgot. Máskor, ilyenkor már rég rávetettem volna magam és vagy megdugom, vagy megszopatom, de most látni akartam, ahogy totális önkívületbe esik. Vártam, hogy elspricceli magát, de egyelőre csak a hagyományos értelemben omlott össze alattam. Talán kitalálta a gondolatomat, mert amint abbahagyta a sikoltozást megszólalt orgazmus utáni rekedt hangján, amitől annyira be tudtam indulni.
-Ezt, baby, mégegyszer és utána jöhet a szökőkút! – hangzott parancsolóan és bár én voltam a férfi a házban, most szívesen engedelmeskedtem neki. Egy kicsit bekaptam a csiklóját, megszívtam mire hangosan a nevemet kiáltotta:
-Francis…. édes Francis, totál megőrjítesz! – én pedig rendületlenül nyaltam és ujjaztam tovább. Néhány perc múlva megint azt éreztem, hogy kezdenek a hüvelyének az izmai összehúzódni, felpörgettem hát egy kicsit a tempót, szenvedélyesen ujjaztam, miközben a szabad kezemmel felnyúltam, elkaptam az egyik bimbóját és morzsolgatni kezdtem. Ahogy felpillantottam láttam, hogy az ajkába harap, aztán a következő már egy eszméletlen hangos hörgés volt. Lassan kezdett öntudatlan állapotba kerülni és ahogy érzékeltem a puncija már annyira érzékeny volt, hogy a legkisebb érintésemtől is rázkódott a teste. Azt hittem, hogy túllőttem a célon és a szokásos nyalás utáni érzékenység lett úrrá rajta, de amikor el akartam húzni a kezemet, akkor megragadta és sóvárogva rám szólt:
-Kérlek….kérlek baby nehogy abbahagyd! Amikor visszadugod az ujjad egy kicsit hajlítsd be a végét és úgy mozgasd bennem. Akkor pontosan eléri a G-pontomat, a bejárat közelében. Ott kezdj masszírozni, mert mindjárt elfolyok! – remegő hangon utasított és én lelkesen engedelmeskedtem, miközben a farkam már majdnem szétrobbant. 

Hátravetettem a fejemet, becsuktam a szememet és már nem érdekelt a film, eltűnt a szoba is körülöttem, csak Francis ujjai léteztek, a puncim és a G-pontomba kapaszkodó ujjbegyek.
-Igen! – sikoltottam, amikor eltalálta a legérzékenyebb pontomat és mivel jó tanuló volt, rögtön meg is jegyezte. Újra belém dugta az ujját és kifelé menet megint rátapintott a lényegre. – Keményebben! – hördültem fel és ezt sem kellett kétszer mondani. Ritmust váltott, én pedig minden mást kizártam az agyamból és átengedtem magam ennek a különös, érzékeny és bódító állapotnak. Éreztem, hogy minden határon kezdek túlmenni, hogy mindjárt bepisilek, de, persze, nem az jött belőlem. A következő pillanatban mint egy kis szökőkút telespricceltem Francis kezét, aki felhördült. Elképzeltem, milyen szexi látvány lehet ez számára és ő csak tolta és tolta az ujját belém, amíg mégegyszer rá nem spricceltem. Akkor aztán elengedtem magam és az utolsó orgazmust préseltem ki magamból. Nagy nehezen akart csak elengedni, de én tudtam, ha  arra késztet, hogy újra elmenjek, akkor itt fogok infarktust kapni. Ezért összezártam a lábam, elhúzódtam tőle, de amint felállt a térdelésből, rögtön megpillantottam meredező farkát és nem is kellett több, hogy rávessem magam.
Elégedett mormogással fogadta a kényeztetést, én jól bekaptam tövig, lenn tartottam és közben a nyelvemmel a makkja körül cikáztam. Aztán, mivel kezdtem elfáradni, az előző élmény intenzitása tényleg minden erőt kiszívott belőlem, így egy trükkhöz folyamodtam. Az egyik kezemmel le-fel csúszkáltam a farkán, de nem csak egyenesen, hanem, mintha csavargatni szeretném, a makkjához amikor felértem, akkor az egészet befogtam és egy kicsit megszorítottam. A szám pontosan követte a kezem ritmusát és mozdulatait, aminek aztán meg is lett az eredménye. Hamarosan éreztem, hogy Francis farka megfeszül, de mivel előzőleg is a számba élvezett, ezért most az utolsó pillanatban kikaptam onnan, egyik kezemmel megemeltem a melleimet, a másikkal pedig még egy utolsót csavarintva a farkán rávertem a meredező bimbóimra a spermáját. Amikor így, összekenve felpillantottam rá olyan kielégültséget, örömet és csodálatot láttam a szemében, amit soha nem cseréltem volna el semmivel.
Feltápászkodtam, a fürdőbe siettem és beálltam a zuhany alá. Csak néhány perc telt el és Francis is követett. Azt hittem, megint szexelni akar, de csak odalépett hozzám, szorosan átölelt és forrón megcsókolt. Hagytuk, hogy a víz záporozzon ránk, nem törődtünk megint semmi mással, csak kettőnk utánozhatatlanul csodálatos világával. A nyaka köré fontam a karom, nekitámasztottam a falnak, belefúrtam a fejem a vállába és csak élveztem ezt a végtelen pillanatot. Senkinek a világon nincs csodálatosabb embere, mint az én Francisem!

spriccelés, squirt

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Ronea says:

    köszi, átadom az illetékesnek 😛

  2. Attila Palinkas says:

    Na,ez a Mester!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!