Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Egy megcsalt asszony vágyai 4/6.

Dermedten feküdtem a takaró alatt. Hiába engedtem magamra vagy fél órán át az elviselhetőség határáig forrósított vizet, mégis, mintha jégcsapok zörögnének bennem, olyan hidegnek éreztem mindenemet. Tisztában voltam vele, hogy nem az esőtől fagytam meg, belülről kúszott szét a tagjaimban, mindent elzúzmarásítva. Amikor csapódott a bejárati ajtó összerezzentem és egy pillanatra azt szerettem volna, ha inkább egy betörő érkezik, mint a férjem. Gyűlöltem a neszeket, ahogy óvatosan, halkan, mintha tényleg figyelmes akarna lenni, vetkőzik, és ha nem láttam volna alig egy órával ezelőtt egy másik nő karjaiban, akkor talán még hittem is volna neki. Azon kezdtem töprengeni, hogy régen mindig lenéztem azokat a falubeli barátnőimet, akik úgy vélekedtek, nem baj ha a férfi néha félrekacsint, csak ne tudjanak róla. A régi közhelyet emlegették fel, amit nem tudok, az nem fáj. Akár még néhány órával ezelőtt is szánakozva és gúnyosan mosolyodtam volna el egy ilyen mondatra, de most, először életemben, kristálytisztán láttam a helyzetüket. Hiszen, végülis, mit számít az a néhány lopott óra, ha a férfi ettől még rendesen hazamegy, gondoskodik a családról és mindig pontosan tudja hol a helye. Próbáltam ezt a gondolatot ízlelgetni, de csak keserűség maradt utána a számban. Ahogy szorosra hunytam a pilláimat újra és újra belém hasított a fájdalom és képtelen voltam ilyen engedékeny apátiába süllyeszteni magam, mint a barátnőim. Bennem harag és bosszúvágy tombolt, késélesen érzékeltem a növekvő agressziót.

Közben a férjem alsónadrágra vetkőzve becsúszott mellém az ágyba. Oldalra fordultam és ebből rájöhetett, hogy még ébren vagyok. Nem tudom, mi vezérelhette, a bűntudat, vagy talán a kielégületlenség, de azonnal utánam nyúlt. Magához rántott, úgy hátulról és elkapta a mellemet. Ingadozott bennem a beletörődés és a lázadás, mert tudtam, ha most elhúzódom, abból vita lesz, arra pedig még nem álltam készen, hogy mindent a fejéhez vágjak. Féltem a válaszoktól, féltem Laurence választásától. Mert mi van, ha felrúg mindent és nem engem akar már? Amit nem tudok, az nem fáj – ismételgettem magamban, mint egy mantrát, aztán hagytam, hogy eluralkodjon rajtam az érzékiség, mert bármin is járt közben a fejem, a testem attól még reagált a jól ismert érintésre.

A bimbóimat kezdte morzsolgatni, először csak finoman, de aztán egyre keményebben. Egyik kezével belemarkolt a hajamba és ahogy az oldalamon feküdtem, szorosan mögém csúszott és beszorította a fejemet a nyaka és a válla közé. A hajamat húzta miközben édes kínt okozott azzal, ahogy a mellemmel játszadozott végtelen sokáig. Amikor már épp elértem a határt, és sosem tudtam, honnan tudhatja ennyire pontosan, mikor jön el a pillanat, hogy már inkább fáj, mint jó, akkor kihúzta a kezét a hajamból és a csípőmet becézgetve kutakodtak az ujjai egyre lejjebb. Nem sietett, nem tétovázott, egyenesen, határozottan haladt a célja felé. Végül elérte a csiklómat és én halkan felsikkantottam, mert már annyira ki voltam hegyezve az érintésére, hogy az egész testem beleborzongott abba, ahogy  tenyerével a csiklómat dörzsölve egyik majd másik ujját is belém vezette. Szorosan hozzápréseltem a fenekemet a férfiasságához miközben élveztem az ismerős mozdulatokat. A vágy egyre és egyre jobban elhatalmasodott minden porcikámon, már majdnem abba az édes öntudatlanságba zuhantam, amit úgy szerettem vele szex közben, amikor hirtelen csukott szemem előtt képek kezdtek villózni. Júliát láttam, ahogy a férjem előtt térdel, az ismerős mozdulat, ahogy a hajába túrt, aztán a folytatás. A következő képen már a konyhában voltak, a nő lassan, szexisen elhasalt a konyhaasztalon a férjem odalépett mögé és egyetlen, erőteljes mozdulattal betolta a szerszámát.

Amikor tudatosult bennem, hogy mit is művelek éppen egy pillanatra ledermedtem, de már túlságosan felfokozott állapotban voltam ahhoz, hogy most hagyjam abba. Ráadásul Laurence mindig nagyon bosszúálló tudott lenni, ha megpróbáltam ellenkezni vele az ágyban. Bármit megtett értem, bármiben elkényeztetett, de a szexben sohasem mondhattam neki nemet. Ha ő dugni akart, akkor dugnunk kellett. És, mivel nagyon gyakorlott volt abban, hogy izgasson a végletekig, ezért egy idő után már eszembe sem jutott nemet mondani neki, semmilyen okból. Most is inkább megráztam kicsit a fejemet, még jobban hozzátoltam a fenekemet, miközben ő kihámozta az alsónadrágból a szerszámát és ahogy az előbb Júliával elképzeltem a jelenetet úgy most belém tolta lassan, de kérlelhetetlenül. Az ölem egy megelégedett sóhajjal fogadta be, kezemet rászorítottam melleimet markoló kezére és ismerősen meghitt ritmusban kezdtünk mozogni amíg csak mind a ketten a csúcsra nem értünk. Akkor egy halk sóhajjal kicsúszott belőlem majd zuhanyozni indult.

Engem ekkor rázott csak meg igazán a helyzet, a saját fantáziálásom és az este látottak fonáksága és szememből könnyek kezdtek szivárogni. Gyorsan a párnába fúrtam a fejem és mire Laurence visszajött én már tökéletesen egyenletes lélegzést mímelve tettem úgy, mintha aludnék.

 

Két nappal később épp a könyvtárból léptem ki, amikor Júlia már ismerős autója lefékezett és ő kipattant belőle. Egy hihetetlenül szűk farmert viselt, ami még jobban kiemelte vékony lábait és szép, kerek fenekét. Habár az öltözéke számomra most is közönségesnek tűnt, mégis volt benne valami ellenállhatatlan. Odalépett hozzám, rám mosolygott, és ahogy egy pillanatra megfogta a karom üdvözlésképpen bennem mintha áram szaladt volna végig. Visszamosolyogtam rá és hiába próbáltam gyűlölni és keseregve idézni fel a jelenetét a férjemmel, élőben egészen más hatással volt rám. A torkom kiszáradt, a mellkasom hirtelen összevissza kezdett emelkedni és arra vágytam, hogy újra megérintsen. Mivel ez nem történt meg, ezért én is viszonoztam a gesztust ő pedig nem húzódott el. Megéreztem izmos karját a blúz alatt, amit viselt és egyből feltámadt bennem a vágyakozás, hogy benyúljak az anyag alá és kiderítsem milyen tapintású a bőre. Elpirultam erre az ötletre, és talán valamit észre is vett zavaromból,de eszében sem volt arrébb húzódni. Úgy éreztem egy pillanatra, hogy képtelen vagyok uralkodni magamon és bosszú helyett valami egészen másba fognék ezzel a nővel. Aztán végre megfogta az ajtó kilincsét, belépett a könyvtárba és továbbra is bájosan vigyorogva pát intett nekem.

Visszasétáltam a munkahelyemre miközben egyszerre tombolt bennem elégedetlenség a viselkedésemet illetően, vágyakozás, hogy visszaforduljak és újra beszéljek vele, valamint bűntudat a férjem felé. Ha engem ennyire megragadott Júlia, akkor őt hogy hibáztathatom azért, mert engedett a csábításnak? Mérgesen toppantottam egyet a lábammal és elhatároztam, hamarosan végére járok a fejemben tomboló kérdéseknek.

Lonely-woman

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!