Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Sorskerék

Egyetlen babym!

Bocsáss meg nekem a kemény szavakért! Tudom, hogy a leírt szónak méginkább ereje van, mint a kimondottnak, ezért okosabbnak kellett volna lennem. A szívemet a fájdalom markolta amikor azokat a sorokat papírra vetettem és egyetlen mentségem, hogy azt hittem, ezzel megóvhatlak. Nem akarom, hogy megváltozz, hogy valaki más legyél csak azért, mert szeretnél nekem megfelelni. Pontosan olyannak szeretlek az első pillanattól fogva, ahogy a reptéren megláttalak, amilyen vagy. Kedvelem benned hogy imádod a nőket, hogy nincs olyan nőnemű lény, aki ellen tudna állni neked, amikor rá mosolyogsz. Büszke vagyok rád, hogy amikor bárhova elmegyünk még az én bosszantásomat is vállalják, csak hogy a közeledbe kerülhessenek. Imádom nézni, ahogy vadászol, mint egy oroszlán, aki kérlelhetetlenül a zsákmány után ered és nem engedi míg mindent meg nem szerzett belőle, amire csak szüksége van. 

Megmosolyogtat ahogy elképzelem, hogy végre megfogod majd a kezem és mellettem sétálsz. Bármit is csinálunk együtt, boldog leszek, hogy egy ilyen gyönyörű férfipéldány lehet mellettem. Odavagyok a világító kék szemedért, az erős, határozott, ápolt kezedért, a mosolyodért és a rajongásért a tekintetedben, amit csak számomra tartogatsz. Te vagy az egyetlen férfi ezen a földön, akivel el tudom képzelni, hogy leéljem az egész életemet. Azt szeretném, ha soha többet nem lenne egyetlen nap sem, amikor nem a mosolyodra ébredek. Azt is szeretném, ha soha többet nem érintene meg más férfi és okozna szexuális örömet rajtad kívül. Nem csak a szerelmem vagy, de az életem, a sorsom, a végzetem. Uram és parancsolóm, az, akit azért hozott az ördög erre a világra, hogy az én méltó párom legyen. 

Sohasem tudnál olyat tenni vagy mondani, amitől már ne szeretnélek és soha többet nem történhet olyasmi, ami elválaszthat minket. Arra vágyom, hogy szabad legyél mellettem, vagány, dögös, határozott, hogy uralkodj a testemen és a lelkemen úgy, ahogy csak te vagy rá képes. Kívánom nem csak az érintésedet, de azt is, ahogy megnevettetsz, ahogy elkényeztetsz, ahogy felnézel rám és ahogy gondoskodni akarsz rólam. Bárkivel és bármivel szembeszállnék, még veled is, hogy a közöttünk az elmúlt hetekben kialakult mély és csodálatos kapcsolatot megőrizzem. Tiéd a testem, a lelkem, az életem. 

Szeretlek amennyire csak egy ember szeretni képes a másikat. Tisztellek, mert olyan nagy türelemmel viseltetsz irántam, mert képes vagy a legelképesztőbb hülyeségeimet is lazán kezelni és minden nap hálát adok a sorsnak, hogy akkor, tizenkét évvel ezelőtt egymáshoz sodort minket. Bármekkora próbatételeket is állít még elénk, küzdeni fogok érted utolsó csepp erőmig és csak egyetlen dolgot kérek tőled, hogy soha ne hagyj el, hogy mostantól mindig mellettem tudjalak. Mert szükségem van rád és mert te vagy az egyetlen dolog, amitől minden napom tökéletes lehet. 

Tudom, hogy számodra még új, furcsa és nehéz ilyen nyíltan szeretni. Tudom, hogy minden pillanatban eszedbe jut, hogy túl sokat adsz, de ígérem neked, sohasem fogok visszaélni azzal, amit megmutattál nekem magadból. Különlegesnek érzem magam attól, hogy én vagyok az egyetlen a világon, akit ennyire mélyen és őszintén tudsz szeretni. El akarom kergetni a múlt démonait a lelkedből, hogy bízzál abban, most eljött a mi időnk és sikerülni fog, együtt maradunk amíg csak a szívünk utolsót nem dobban. 

“Koldus-szegény, királyi-gazdagon részeg vagyok és mindig szomjazom”

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

MEGJELENT!

A SWITCH - második regényem - egy őszinte, igaz történet arról, hogy kerültem bele a BDSM világába, miként segített feldolgozni a gyerekkorom óta magammal hurcolt traumákat és végül hogy passzolt bele a hétköznapi életembe.
"Kendőzetlen őszinteség, nyers, de nem öncélú szókimondás."Népszava
"A könyvben az első lépésektől kezdve egy hullámvasútra ülünk fel, ahol keverednek az érzelmek..." Sukitore blog, 
"Ez valami eszméletlenül jó volt!  Imádtam!  Moly.hu

switchborito

Akciósan megrendelhető: Bookline Könyváruház

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!